round image on layout top

VRUĆA RASPRAVA Javna rasprava o projektu Maraska od 7. do 15. srpnja

30. lipnja 2016. by urednik divider image

Javni uvid u prijedlog II Izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja zone parka i centralnih funkcija „Maraska-park“ organizira se u vremenu od 07. srpnja do 15. srpnja. Javno izlaganje održati će se 12. srpnja 2016. godine (utorak) u 10,00 sati u Velikoj vijećnici Grada Zadra.

Kako je danas objavljeno na web stranicama Grada Zadra javni uvid u prijedlog II Izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja zone parka i centralnih funkcija „Maraska-park“ organizira se u vremenu od 07. srpnja do 15. srpnja 2016. godine u prizemlju zgrade Gradske uprave, Narodni trg 1, Zadar, svakog radnog dana od 9,oo-14,oo sati,

Javno izlaganje održati će se 12. srpnja 2016. godine (utorak) u 10,00 sati u Velikoj vijećnici Grada Zadra, Narodni trg 1, Zadar.

Za vrijeme javnog uvida grafički i tekstualni dio Prijedloga II Izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja zone parka i centralnih funkcija „Maraska-park“ biti će objavljen i na Internet stranici Grada Zadra (www.grad-zadar.hr).

Nakon isteka javnog uvida, konačni rok za pisana očitovanja, mišljenja, prijedloge i primjedbe na prijedlog II Izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja zone parka i centralnih funkcija „Maraska-park“ je zaključno do 18. srpnja 2016. godine do 15.00 sati, i to samo zaprimljena na protokol Grada Zadra naslovljena na: Upravni odjel za prostorno uređenje i graditeljstvo, Narodni trg 1, Zadar

Podsjećamo kako je najavio regionalni direktor Dogus grupe Burak Baykan projekt uključuje izgradnju luksuznog hotela s 5 zvjezdica, pod brendom svjetski poznatog lanca Hyatt.

Svi građevinski radovi trebali bi završiti 2018. godine, što uključuje i drugio dio projekta – komercijalno-rezidencijalni. Osim stanova bit će i taj komercijalni dio s trgom na kojemu će biti trgovine, kafići, restorani, ali ne kao shopping centar nego kao trg, istaknuo je direktor turskoga koncerna u Hrvatskoj.

Čitav projekt Maraska vrijedan je oko 100 milijuna eura, a turska grupacija u Zadar je do sada uložila oko 150 milijuna eura i zaposlila 130 osoba. S projektom Maraska njihovo ulaganje u Zadar narast će na četvtrinu milijarde eura, a broj zaposlenih bio bi viši za stotinu radnika.

HRT/ZDanasMARJANA BOTIĆ O...

Priopćenje Marjane Botić i Akcije mladih vezano uz luku Gaženica prenosimo u...

read more

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom odluke ministra Olega Butkovića o koncesiji nad lukom Gaženica,...

read more

Svi će oni zaraditi...

Isti ljudi koji su stvarali zakon su izabrali američki Alix Partners za...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr