round image on layout top

Danas počinje Zadar Jazz i blues festival

27. srpnja 2016. by urednik divider image

Danas počinje Zadar Jazz i blues festival. U 11 sati u Maloj dvorani HNK Zadar, bit će otvorena izložba fotografija Davora Hrvoja -Portreti jazz i blues glazbenika. Među ostalim i Freda Wesleyja koji večeras sa svojim sastavom “The New JBs” otvara festival, a svirao je i James Brownom.

Otvorenje izložbe fotografija Davora Hrvoja -PORTRETI JAZZ I BLUES GLAZBENIKA u srijedu, 27. srpnja s početkom u 11 sati u Maloj dvorani HNK Zadar. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

Izložba će biti podijeljena u dvije cjeline. Prva cjelina donosi portrete Boška Petrovića, u povodu 5. godišnjice smrti najvažnijeg glazbenika u povijesti hrvatskog jazza, a druga portrete slavnih jazz glazbenika među kojima su Dr. Lonnie Smith, Sonny Rollins, Kurt Elling, Dianne Reeves, Chick Corea, Charles Lloyd, Billy Cobham, Hiromi i Dee Dee Bridgewater.

Na izložbi će biti izložena i fotografija Freda Wesleyja, jednog od najpoznatijih jazz i funk trombonista, poznatog po svojoj suradnji s legendarnim Jamesom Brownom.

Upravo Fredu Wesleyju i njegovom sastavu THE NEW JBs pripala je čast otvoriti ZADAR JAZZ & BLUES festival u srijedu, 27. srpnja u jedinstvenom prostoru Muzeja antičkog stakla s početkom u 21:30. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 70,00 kuna na blagajni HNK Zadar (11-13h, 19-21) i pola sata prije početka koncerta na ulazu u Muzej antičkog stakla.DR. IVICA ŽUVELA, NOVI...

Novi čelnik zadarskog HSLS-a, dr. Ivica Žuvela, poslao je otvoreno pismo...

read more

GAŽENIČKI CABARET

Upravno vijeće Lučke uprave Zadar dalo je u koncesiju Gaženicu Turcima....

read more

Kiša jučer zaposlila...

U Zadru u posljednja 24 sata palo je oko 39 litara kiše po četvornom metru....

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr