round image on layout top

Danas počinje Zadar Jazz i blues festival

27. srpnja 2016. by urednik divider image

Danas počinje Zadar Jazz i blues festival. U 11 sati u Maloj dvorani HNK Zadar, bit će otvorena izložba fotografija Davora Hrvoja -Portreti jazz i blues glazbenika. Među ostalim i Freda Wesleyja koji večeras sa svojim sastavom “The New JBs” otvara festival, a svirao je i James Brownom.

Otvorenje izložbe fotografija Davora Hrvoja -PORTRETI JAZZ I BLUES GLAZBENIKA u srijedu, 27. srpnja s početkom u 11 sati u Maloj dvorani HNK Zadar. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

Izložba će biti podijeljena u dvije cjeline. Prva cjelina donosi portrete Boška Petrovića, u povodu 5. godišnjice smrti najvažnijeg glazbenika u povijesti hrvatskog jazza, a druga portrete slavnih jazz glazbenika među kojima su Dr. Lonnie Smith, Sonny Rollins, Kurt Elling, Dianne Reeves, Chick Corea, Charles Lloyd, Billy Cobham, Hiromi i Dee Dee Bridgewater.

Na izložbi će biti izložena i fotografija Freda Wesleyja, jednog od najpoznatijih jazz i funk trombonista, poznatog po svojoj suradnji s legendarnim Jamesom Brownom.

Upravo Fredu Wesleyju i njegovom sastavu THE NEW JBs pripala je čast otvoriti ZADAR JAZZ & BLUES festival u srijedu, 27. srpnja u jedinstvenom prostoru Muzeja antičkog stakla s početkom u 21:30. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 70,00 kuna na blagajni HNK Zadar (11-13h, 19-21) i pola sata prije početka koncerta na ulazu u Muzej antičkog stakla.ULOGA INVESTICIJSKE...

Sredinom 2010. godine jedna je poslovna grupacija, bliska...

read more

DRAMA U GAŽENICI...

Prema informacijama očevidaca koji su ih razmjenjivali na društvenim...

read more

Marko Pupić Bakrač...

Marko Pupić Bakrač prijavio je Državnom izbornom povjerenstvu da HDZ...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 Barrus d.o.o. Zadar