round image on layout top

DOSTOJAN OPROŠTAJ Mercedes se od druge generacije CLS-a pozdravlja modelima Final Edition

23. srpnja 2016. by urednik divider image

Njemački proizvođač Mercedes oprašta se od druge i još uvijek aktualne generacije CLS-a i to posebnom izvedbom modela naziva Finale Edition.
Paket opreme bit će dostupan s limuzinskom i karavanskom Shooting Brake verzijom s tom razlikom da će od standardnih verzija odstupati dodatnom opremom. Izdvojiti tako treba vanjski AMG Line paket, odnosno kromiranu masku, nove branike više sportskog izgleda, dvostruke završetke ispušnih cijevi, 19-colne naplatke crne boje i još čitav niz ukrasa koji tako dobro izgledaju u najavi.

Dodati treba i LED prednja svijetla, zatamnjena stakla i šiber što sve osnovnu cijenu podiže za više od 8,000 eura pa je startna cijena modela sada u potpunosti približena svoti od 55,000 eura u Njemačkoj.

Pogled u unutrašnjost vozila otkrit će interijer presvučen crnom kožom, višestruko prilagodljiva grijana prednja sjedala, upravljač s ravnim donjim dijelom s Dinamica microfiber preslakom, srebrne ručice mjenjača i slične lijepo uklopljene detalje.
Dolazak novog Mercedesovog aduta na tržište očekuje se krajem ove ili početkom sljedeće godine, a prema nekim najavama Shooting Brake taj proces promjene neće ‘preživjeti’.

Izvor: net.hr/ZDanasMARJANA BOTIĆ O...

Priopćenje Marjane Botić i Akcije mladih vezano uz luku Gaženica prenosimo u...

read more

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom odluke ministra Olega Butkovića o koncesiji nad lukom Gaženica,...

read more

Svi će oni zaraditi...

Isti ljudi koji su stvarali zakon su izabrali američki Alix Partners za...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr