round image on layout top

PROMETNA NESREĆA U ŠKABRNJI Teško ozlijeđena dva muškarca i 11-godišnje dijete

4. srpnja 2016. by urednik divider image

Komunalni redar u Općini Škabrnja zadobio je teške ozljede te je podvrgnut operativnom zahvatu, a teško su ozlijeđeni i putnici iz njegova automobila, među njima i njegov 11- godišnji sin
Dva muškarca i jedno dijete teško su ozlijeđeni jučer u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 12.10 sati u Škabrnji, na Županijskoj cesti 6044.

Prema prvim informacijama iz PU zadarske, nesreću je izazvao 22-godišnji vozač osobnog automobila Š.C., koji se kretao iz smjera sjevera prema jugu. Najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, on je u oštrom zavoju izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na suprotni kolnički trak i sudario se s osobnim automobilom koji je dolazio iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao E.V (41), inače komunalni redar u Općini Škabrnja. On je zadobio teške ozljede pa je jučer poslijepodne podvrgnut operativnom zahvatu, a teško su ozlijeđeni i putnici iz njegova automobila – prijatelj J.B (41) i 11-godišnji sin I.V., koji je, kako dozanjemo od prijatelja obitelji, jučer zbog težine ozljeda stavljen u induciranu komu. Vozač iz drugog automobile, Š.C. (22), zadobio je lakše ozljede.

Prema pričama mještana, mladić je iz Pridrage krenuo cestom kroz Škabrnju i Prkos k djevojci u Galovac. Nije bio pod utjecajem alkohola, ali mu je policija nakon očevida koji je trajao do 15 sati ispisala kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj su tri osobe teško stradale.

Osim policije na mjestu nesreće jučer su intervenirali i vatrogasci, jer su dvojica muškaraca i dijete ostali zarobljeni u zgužvanom automobilu.

Izvor: Zadarski list/ZDanasTurska policija uhitila...

TURSKA policija je jučer u Ankari uhitila 61 sudionika skupa potpore dvoma...

read more

Američki Kongres uvodi...

BIJELA kuća je objavila da je predsjednik Donald Trump otvoren za potpisivanje...

read more

Dvije osobe poginule u...

DVA JORDANCA su poginula, dok je jedan Izraelac ranjen u pucnjavi u izraelskom...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 Barrus d.o.o. Zadar