round image on layout top

PROMETNA NESREĆA U ŠKABRNJI Teško ozlijeđena dva muškarca i 11-godišnje dijete

4. srpnja 2016. by urednik divider image

Komunalni redar u Općini Škabrnja zadobio je teške ozljede te je podvrgnut operativnom zahvatu, a teško su ozlijeđeni i putnici iz njegova automobila, među njima i njegov 11- godišnji sin
Dva muškarca i jedno dijete teško su ozlijeđeni jučer u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 12.10 sati u Škabrnji, na Županijskoj cesti 6044.

Prema prvim informacijama iz PU zadarske, nesreću je izazvao 22-godišnji vozač osobnog automobila Š.C., koji se kretao iz smjera sjevera prema jugu. Najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, on je u oštrom zavoju izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na suprotni kolnički trak i sudario se s osobnim automobilom koji je dolazio iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao E.V (41), inače komunalni redar u Općini Škabrnja. On je zadobio teške ozljede pa je jučer poslijepodne podvrgnut operativnom zahvatu, a teško su ozlijeđeni i putnici iz njegova automobila – prijatelj J.B (41) i 11-godišnji sin I.V., koji je, kako dozanjemo od prijatelja obitelji, jučer zbog težine ozljeda stavljen u induciranu komu. Vozač iz drugog automobile, Š.C. (22), zadobio je lakše ozljede.

Prema pričama mještana, mladić je iz Pridrage krenuo cestom kroz Škabrnju i Prkos k djevojci u Galovac. Nije bio pod utjecajem alkohola, ali mu je policija nakon očevida koji je trajao do 15 sati ispisala kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj su tri osobe teško stradale.

Osim policije na mjestu nesreće jučer su intervenirali i vatrogasci, jer su dvojica muškaraca i dijete ostali zarobljeni u zgužvanom automobilu.

Izvor: Zadarski list/ZDanasOPOZICIJA ZBOG GAŽENICE...

Odluka o dodjeli 20-godišnje koncesije za luku Gaženica turskom Global Ports...

read more

RAVNATELJ LUČKE UPRAVE...

Povodomo dodjeljivanja koncesije nad lukom Gaženica, oglasila se i Lučka...

read more

PREDSJEDNIK HVIDRA-e...

U svjetlu najnovijih događanja oko prihvaćanja jedine ponude zakoncesiju u...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr