round image on layout top

R3wire & Varski i Vanillaz zvijezde MTV warm-up partyja!

20. srpnja 2016. by urednik divider image

Glazbeni entuzijasti iz cijele Istre doći će na svoje za samo 5 dana, 23. srpnja, gdje ih u klubu Noa Beach na Zrću, u sklopu warm-up partyja za festival Club MTV Europe Summerblast, očekuje prava glazbena poslastica. Hitovi dua R3wire & Varski te hrvatsko-slovenskog dvojca Vanillaz rasplesat će sve prisutne te stvoriti najbolju uvertiru u veliku završnicu ljetne festivalske sezone.

Duo R3wire & Varski udružio je snage 2010. godine, a zahvaljujući inovativnom i zaraznom zvuku ostvarili su niz uspjeha na brojnim regionalnim i svjetskim festivalskim pozornicama i klubovima, ali i na top listama. Na pozornici će im se pridružiti i hrvatsko-slovenski DJ duo Vanillaz koji već nekoliko godina niže uspjehe na glazbenoj sceni. Njihovu skladbu Sidekick koju su napravili u suradnji sa zagrebačkim producentom i DJ-ejem, Kostom Radmanom i njemačkim producentima Plastik Funkom, svirala su najjača svjetska DJ imena kao što su David Guetta, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Blasterjaxx, Sick Individuals, David Tort te mnogi drugi.

Podsjećamo, izvođači koji će ovog ljeta nastupiti na premijernom izdanju festivala Club MTV Europe Summerblast i svojim nastupom zapaliti porečku Peškeru su Steve Aoki, Lost Frequencies, Fedde Le Grand, Zedd, Jonas Blue, Example, Martin Jensen, Vanillaz, Zeds Dead, R3wire & Varski i Aldo Morro.

Ulaznice za warm-up party u klubu Noa Beach na Zrću moći će se osigurati u poslovnicama turističke agencije Atlas i na internetskoj stranici www.ticketshop.hr po cijeni od 40 kuna, te na dan eventa na blagajni kluba.

Više informacija dostupno je i na internetskoj stranici www.clubmtveurope.com te na službenoj Facebook stranici festivala te Instagram profilu.

O KANALU MTV
Prva glazbena televizija lansirana 1. kolovoza 1981. godine, revolucionirala je i glazbu i televiziju. U vlasništvu Viacom Media Networks, sa sjedištem u New York Cityju, tijekom osamdesetih i devedesetih godina 20-tog stoljeća razvio je popularnost potpuno novim načinom uživanja u glazbi, razbijanjem predrasuda i barijera u glazbi te omogućavanjem umjetnicima da se predstavljaju bez cenzure. Prepoznat kao vodeća svjetska glazbena plaforma s više od 500 milijuna pregleda tjedno, dostupan je u oko 400 milijuna domova u 166 zemlje. MTV je prisutan u Europi, Sjevernoj Americi ali i u zemljama Latinske Amerike, Srednjeg Istoka, Sjeverne Afrike, Azije i Pacifika, a neki od najpopularnijih kanala su MTV, MTV Hits, MTV Europe i MTV Live. MTV brend jedan je od popularnijih u svijetu a logo MTV najprepoznatljiviji je logotip na globalnoj razini.

O TVRTKI ATLAS
Turistička agencija Atlas najveća je tvrtka za destinacijski menadžment u Hrvatskoj i regiji, s preko 90 godina poslovanja u turističkom sektoru. Klijentima nudi cjelokupnu uslugu za bezbrižan boravak u Hrvatskoj i regiji – smještaj, prijevoz, izlete, krstarenja Jadranom, grupe i ture, kao i organizaciju poslovnih putovanja, konferencija, team buildinga, tematskih događanja, charter aranžmana, autobusnih i city-break tura diljem Europe, turističkih paket aranžmana na egzotičnim destinacijama, krstarenja, skijaških aranžmana. Posljednjih godina profilirala se u organizaciji festivala i manifestacija u Hrvatskoj, prepoznavši ih kao izuzetno bitne za razvoj vlastite turističke ponude i hrvatskog turizma u cijelosti.

O TVRTKI MPG JUGOISTOČNA EUROPA – TRENUCI NADAHNUĆA
Tvrtka MPG osnovana je 1997. u Zagrebu kao prva agencija u regiji specijalizirana za evente i promociju, s uredima u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Makedoniji te godišnjom zaradom preko 15 milijuna eura i s 350 stalnih zaposlenika. MPG godišnje organizira više od 3.000 događanja uključujući Poreč Major – FIVB turnir u odbojci na pijesku (dobitnik nagrade Zlatna koza za najbolji event u Istri 2015. godine), MicroSoft WinDay’s vodeća regionalna tehnološko poslovna konferencija, Coca-Cola FIFA prvenstvo u nogometu (s više od 40.000 posjetitelja) i mnoge druge. Od 2004. godine MPG Live organizira te promovira lokalna, regionalna i međunarodna glazbena događanja i festivale uključujući Umagination, Big Beach i festival Ultra Europe, najveće regionalno međunarodno glazbeno događanje s preko 150.000 posjetitelja iz više od 143 zemalja. Festival Ultra Europe dobio je prestižnu nagradu Hrvatske turističke zajednice za Turistički događaj 2015. godine. MPG prepoznaje potencijal u predstavljanju Hrvatske kao svjetske pozornice za međunarodna događanja, odnosno World Stage for International Acts te nastavlja razvijati glazbenu industriju u Hrvatskoj podupirući i promovirajući vodeće izvođače da nastupaju upravo u toj regiji. MPG nastoji stvoriti TRENUTKE NADAHNUĆA za kojima ljudi tragaju.Marjana Botić: Cijena...

Marjana Botić,vijećnica Akcije mladih u Gradskom vijeću grada Zadra, uputila...

read more

Traže se investitori za...

Općina Pašman raspisala je međunarodni natječaju za izbor investitora za...

read more

Ministar Marić u...

Ministar državne imovine Goran Marić danas je boravio u Zadarskoj županiji...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr