round image on layout top

THE PRODIGY VEČERAS U JAZINAMA Organizatori najavljuju glazbeno-scenski spektakl za pamćenje

1. srpnja 2016. by urednik divider image

„Izlazak na stage je kao odlazak u bitku“, kazao je Flint obećavajući spektakl još neviđen u Zadru. Ima li bolje najave? The Prodigy od 22 sata u Jazinama: možda više nikad neće biti prilike! Organizatori najavljuju glazbeno-scenski spektakl za pamćenje.

Tko nije bio na koncertu britanskog electro-punk benda „The Prodigy“ teško može kazati kako je doživio glazbeni super spektakl! Upravo to – uz prepoznatljivi opojni zvuk i divlju plesnu elektroniku – nude Liam Howlett, Keith Flint i Maxim, a svjedoci su više od 15 tisuća fanova koji su prije tri godine bili na njihovom posljednjem dalmatinskom koncertu u Šibeniku.

„Svaki show koji smo odsvirali na Balkanu imao je u sebi divlju energiju. Imamo nešto zajedničko“, kazao je Howlett najavljujući „Jazine Open Air“ 1. srpnja.

Svi veliki koncerti ispred nekadašnjeg hrama košarke ponudili su dio glamura i spektakla. Svirali su Manu Chao, Lenny Kravitz i Carlos Santana, ali tek večeras se piše glazbeno-scenska povijest grada – najavljuju iz Turističke zajednice grada Zadra i agencije LAA.

„Izlazak na stage je kao odlazak u bitku“, kazao je Flint obećavajući spektakl još neviđen u Zadru. Ima li bolje najave? The Prodigy, 1. srpnja od 22 sata u Jazinama: možda više nikad neće biti prilike!

Večeras će od 18 sati do ponoći dio zadarske ulice Ravnice , od križanja s ulicom Marka Marulića do ulaska u perivoj Vladimira Nazora biti zatvorena zbog održavanja koncerta. Prolaz će biti omogućen samo vozilima hitnih i komunalnih službi te organizatorima koncerta.

Vrata Jazine Open Aira otvorit će se u petak, 1. srpnja u 19:30, DJ Zmayo započinje zagrijavanje od 20:00, a The Prodigy se na pozornicu penju točno u 22:00.

Ulaznice u pretprodaji iznose 220 kn, a na dan koncerta 250 kn.MARJANA BOTIĆ O...

Priopćenje Marjane Botić i Akcije mladih vezano uz luku Gaženica prenosimo u...

read more

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom odluke ministra Olega Butkovića o koncesiji nad lukom Gaženica,...

read more

Svi će oni zaraditi...

Isti ljudi koji su stvarali zakon su izabrali američki Alix Partners za...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr