round image on layout top

THE PRODIGY VEČERAS U JAZINAMA Organizatori najavljuju glazbeno-scenski spektakl za pamćenje

1. srpnja 2016. by urednik divider image

„Izlazak na stage je kao odlazak u bitku“, kazao je Flint obećavajući spektakl još neviđen u Zadru. Ima li bolje najave? The Prodigy od 22 sata u Jazinama: možda više nikad neće biti prilike! Organizatori najavljuju glazbeno-scenski spektakl za pamćenje.

Tko nije bio na koncertu britanskog electro-punk benda „The Prodigy“ teško može kazati kako je doživio glazbeni super spektakl! Upravo to – uz prepoznatljivi opojni zvuk i divlju plesnu elektroniku – nude Liam Howlett, Keith Flint i Maxim, a svjedoci su više od 15 tisuća fanova koji su prije tri godine bili na njihovom posljednjem dalmatinskom koncertu u Šibeniku.

„Svaki show koji smo odsvirali na Balkanu imao je u sebi divlju energiju. Imamo nešto zajedničko“, kazao je Howlett najavljujući „Jazine Open Air“ 1. srpnja.

Svi veliki koncerti ispred nekadašnjeg hrama košarke ponudili su dio glamura i spektakla. Svirali su Manu Chao, Lenny Kravitz i Carlos Santana, ali tek večeras se piše glazbeno-scenska povijest grada – najavljuju iz Turističke zajednice grada Zadra i agencije LAA.

„Izlazak na stage je kao odlazak u bitku“, kazao je Flint obećavajući spektakl još neviđen u Zadru. Ima li bolje najave? The Prodigy, 1. srpnja od 22 sata u Jazinama: možda više nikad neće biti prilike!

Večeras će od 18 sati do ponoći dio zadarske ulice Ravnice , od križanja s ulicom Marka Marulića do ulaska u perivoj Vladimira Nazora biti zatvorena zbog održavanja koncerta. Prolaz će biti omogućen samo vozilima hitnih i komunalnih službi te organizatorima koncerta.

Vrata Jazine Open Aira otvorit će se u petak, 1. srpnja u 19:30, DJ Zmayo započinje zagrijavanje od 20:00, a The Prodigy se na pozornicu penju točno u 22:00.

Ulaznice u pretprodaji iznose 220 kn, a na dan koncerta 250 kn.MARKO PUPIĆ-BAKRAČ Ne...

Iako prema zadnjem očitovanju iz centra, Supernova počinje s radom u...

read more

KONTRADIKCIJE OKO...

Trgovački centar je prilikom nedavnog potopa u Zadru potpuno poplavljen. U...

read more

CENTAR MOCIRE Kraj...

Nastavak radova na Centru za djecu s teškoćama na Mocirama trebao bi...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 Barrus d.o.o. Zadar