round image on layout top

Čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti !

5. kolovoza 2016. by urednik divider image

U sklopu programa obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 21. obljetnice VRO Oluja u 19 sati na Poljani pape Ivana Pavla II. nastupit će Zadarske mažoretkinje i Gradska glazba Zadar a nakon njih zadarski glazbenici.

20.30 sati u crkvi sv. Dominika bit će otvorena izložba fotografija Volim svoju županiju. Riječ je o izložbi nastaloj kroz istoimeni foto natječaj Hrvatske zajednice županija koji je pokrenut, između ostalog, s ciljem promocije prirodnih ljepota i kulturne baštine svih hrvatskih županija.

Izložbu će biti moguće pogledati od 5. do 13. kolovoza u sljedećim terminima: 6. 8. od 10.30 do 12.30, 8. – 12. 8. od 19.30 do 21.30 te 13. 8. od 10.30 do 12.30. Ulaz je slobodan.

Otvaranje izložbe zanimljivijim će učiniti glumica Kazališta lutaka Zadar Gabrijela Meštrović Maštruko i polaznice dramsko-lutkarske radionice Donatolina koje će izvesti Perivoj od slave, scenu iz predstave Planine.

A za 21 sat na Forumu je najavljen koncert zadarskih pjevača Nele Šarić, Davora Pekote, Zorana Jelenkovića, Jure Brkljače, Ive Županovića, grupe Calipso i Neprijatelja, nakon čega će u 22 sata uspijediti vatromet u čast Oluji.MARKO PUPIĆ-BAKRAČ:...

Županijski vijećnik AM, Marko Pupić Bakrač, oglasio se javnim zahtjevom za...

read more

Sutra počinje...

Sutra počinje bogat program obilježavanje jubilarne 25. obljetnice Akcije...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom odluke članstva HDZ-a da iz stranke izbaci nasilinka Alojza...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr