fbpx

Dodjeljeni stanovi Šimi Fanteli i Igoru Mareniću

Zbog iznimnih postignuća u sportu – jedrenju, te što su uzor mladima i da s obiteljima i dalje ostanu živjeti i raditi u gradu Zadru, gradonačelnik Kalmeta je kazao da je donijeta Odluka o dodjeli stanova Šimi Fanteli i Igoru Mareniću, objavljeno je na mrežnim stranicama Grada Zadra

Rečeno je to na današnjem svečanom prijemu povodom osvajanja zlatnog olimpijskog odličja kojeg je gradonačelnik Božidar Kalmeta priredio za jedriličare Šimu Fantelu i Igora Marenića.

Uz Šimu i Igora, u gradskoj vijećnici su bili, njihov trener Edo Fantela, zatim Dado Bučul, Igor Stipić, Ivan Bačić i Šimin brat Mihovil.

Gradonačelnik Kalmeta čestitao je olimpijskim pobjednicima kazavši da je cijeli grad tih dana živio s njima i pratio njihova natjecanja. Zahvalio im je na svemu što su učinili za zadarski i hrvatski sport, a njihovi uspjesi zauvijek će biti upisani u sportsku povijest, ne samo Zadra i Hrvatske već i svijeta.

Zlatni olimpijci su se zahvalili na potpori koji im je Grada pružio te istaknuli da su bili iznenađeni i sretni dočekom na Pozdravu suncu te da im svakodnevno naši sugrađani prilaze i čestitaju.

ZDanas