fbpx

DOJAVA O BOMBI NA VIRU Prekinut koncert Nede Ukraden

Neda Ukraden je morala prekinuti svoj koncert na Viru zbog dojave o postavljenoj bombi sinoć oko 22 i 30, nakon samo pola sata koncerta na virskom Trgu svetog Jure pred oko sedam-osam tisuća ljudi.

Matea Buškulić iz poduzeća „Vir turizam“ je potom u ime organizatora objavila da koncerta neće biti, piše Virski list. Tako je nekoliko tisuća Nedinih fanova uzalud čekalo na nastavak.

Policijski pirotehničari pretražili su pozornicu i neposrednu okolinu, no bomba ili bilo kakva eksplozivna naprava nije pronađena.

„Ja bih i sada zapjevala“, kazala Neda za Virski list. „Nisam se uplašila! Sve je to dio lošeg i negativnog političkog folklora… Možda se zbog tenzija koje postoje prostor pozornice mogao ranije provjeriti i osigurati, ali u ovakvim situacijama nikad ne znaš što se može dogoditi. Bilo je tu puno djece“.

I jedan član Nedinog benda iskazao je svoje ogorčenje nastalom situacijom i rekao: „Ovako se ne voli Domovina! Ja sam dragovoljac Domovinskog rata i za ovo se nisam borio. Trebamo živjeti ko ljudi, a ne ovako … Sramota!“