fbpx

LAŽI I KLEVETE U SPISU?! Odvjetnik Božićevih traži izuzeće zadarskog Centra

Centar za socijalnu skrb u Zadru napravio je štetu obitelji Božić te postoje ozbiljne klevete u spisu na njihov račun i stoga će to u budućnosti biti predmetom drugih sporova. Djeci je nanesena šteta te mislim da je sud shvatio o čemu se ovdje zapravo radi, kazao nam je jučer Mato Knezović. S odvjetnikom Božićevih raszgovarali smo nakon rasprave održane u Stalnoj službi Općinskog suda u Obrovcu o privremenom oduzimanju dvoje od troje djece ove obitelji.

Knezović je naglasio kako Božićevi nisu nikakvi kriminalci, a da to proizlazi iz “fingiranih, lažnih izvješća, bez ikakvih dokaza Centra za socijalnu skrb u Zadru”, kao i da je u nastavku postupka od suda zatražio izuzeće zadarskog Centra.

Naime, Tomislava i Ante Božić s djecom su živjeli u obiteljskoj kući u Maslenici i to u zajedničkom domaćinstvu s Antinom majkom i bratom. Odluka suda o privremenoj mjeri oduzimanja dvoje od troje djece provedena je u srpnju te su djeca predškolskog uzrasta smještena u jedan zagrebački dom za nezbrinutu djecu.

– Vjerujem kako će sud vrlo brzo donijeti rješenje o mom prijedlogu izuzeća zadarskog Centra, kao i da će djeca biti vraćena roditeljima, ustvrdio je odvjetnik.

Izvor: Zadarski list/ZDanas