round image on layout top

MONSTRUOZNO DJELO U ZADRU Godinama zlostavljao obitelj, a najstarija kći rodila mu dijete

17. kolovoza 2016. by urednik divider image

Zbog teškog kaznenog djela protiv spolne slobode, odnosno rodoskvrnuća, nasilja u obitelji i povrede prava djeteta, Zadraninu u kasnim četrdesetim godinama koncem srpnja određen je istražni zatvor.

Otac iz pakla završio je iza rešetaka, nakon što ga je policiji prijavila jedna njegova kći. Djevojka se prvotno povjerila svom dečku, a on ju je ohrabrio da podnese kaznenu prijavu i otkrije mračnu tajnu koju je njezina višečlana obitelj godinama skrivala iza zidova stana.

Pokazalo se kako ih je monstruozni otac zlostavljao godinama, psihički, fizički, a najstariju kći i seksualno. Ona je još kao maloljetnica zanijela i rodila dijete, po svemu sudeći iz tog odnosa s ocem. Batine, vrijeđanje, omalovažavanje i nezamislivo zlostavljanje za djecu iz ove višečlane zadarske obitelji bile su svakodnevica. Živjeli su nekako s tim, a majka je prešutno prelazila preko svega, kako to u većini ovakvih slučajeva i biva. Susjedstvu je bio sumnjiv odnos oca i najstarije kćeri od koje se nije odvajao, no reagirali su samo zbog buke koja je bila gotovo svakodnevna pojava u tom stanu. Policija je pisala prijave zbog narušavanja javnog reda i mira, te zbog obiteljskog nasilja, no nisu dokučili razmjere nasilja. Dublje nisu “zakopali” ni socijalni radnici nakon što je maloljetnica iz te obitelji rodila dijete, a identitet oca ostao nepoznat. Sve to godinama se događalo u stambenoj zgradi u napučenom gradskom kvartu.

Zadarski list/ZDanasADMIRAL DAVOR DOMAZET...

Da sam samo gledao televiziju, ne znam bih li uopće večeras došao u Zadar....

read more

NAKON ŠTO JE OPUSTOŠIO...

Zadarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim...

read more

Donald Trump položio je...

18:15 Nakon prisege, Trump je održao govor. “20. siječnja 2017. bit će...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 Barrus d.o.o. Zadar