round image on layout top

OLUJNA BURA Zatvorena dionica A1 između čvorova Sveti Rok-Posedarje

23. kolovoza 2016. by urednik divider image

Zbog olujne bure dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok-Posedarje i državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački zatvorene su za sav promet, a obilazak je državnom cestom DC50 Sveti Rok-Gračac-Obrovac (DC27), izvijestio je u utorak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).
Zbog vjetra, samo za osobna vozila, otvoreni su: autocesta A6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i Delnica, i Paški most.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja promet je zabranjen za I. skupinu vozila: autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a između Senja i Svete Marije Magdalene dodatno i za II. skupinu vozila – dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.
Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče, zbog pojačanog prometa i poteškoća zbog vjetra na čvoru Sv.Rok (izlaz u smjeru mora) formirala se kolona duga oko 1km (koja je u pokretu), a na čvoru Posedarje (oko 500 metara) u smjeru unutrašnjosti.

Odroni, ulje na cesti, ne plove trajekti

Promet je također pojačan i na zagrebačkoj i riječkoj obilaznici, autocesti A3 Bregana-Lipovac, Istarskom ipsilonu, a tijekom dana i duž Jadranske obale na prilazima turističkih gradova i mjesta.
Zbog većeg odrona na DC120 kod Blata na Mljetu (između mjesta Pomena i Sobra), promet teče otežano, jednim trakom.
Zbog radova na dionici autoceste A7 u tunelima Škurinje-2 i Trsat u smjeru Rupe zatvoren je pretjecajni trak. Promet teče usporeno voznim trakom, uz ograničenje brzine od 40 km/h.
Zbog prolivenog ulja na kolniku na autocesti A2 Zagreb-Macelj od 0. do 3. kilometra u smjeru Maclja vozi se usporeno, jednim trakom.
Do završetka radova preko graničnog prijelaza Županja promet će teći preko pet kolničkih traka, a ne preko 10 redovnih pa su moguće gužve i duža čekanja na prelazak državne granice, posebice vikendima. Granični prijelaz Harmica (SLO) otvoren je za vozila do 7,5 tona. U prekidu je trajektna linija Prizna – Žigljen te brodska linija Mali Lošinj – Unije – Susak.

net.hrNOVA PJESMA I SPOT JURE...

Mlada generacija regionalnih kantautora nikada nije bila bogatija i zrelija....

read more

AKCIJA AGROKOR Čeka se...

PONEDJELJAK rano ujutro istražitelji su pokucali na vrata Kulmerovih dvora,...

read more

Ante Todorić je došao...

ODVJETNIK Ante Todorića Indexu je javio kako je Ante Todorić došao u...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 Barrus d.o.o. Zadar