fbpx

Predstavljena lista kandidata za IX. izbornu jedinicu koalicije “Jedina opcija”

Jutros u 10 sati u Maraska parku održana je konferencija za novinare i predstavljene liste kandidata za IX. izbornu jedinicu koalicije “Jedina opcija”, koju čine Živi zid, Promijenimo Hrvatsku, Udruga Franak i Akcija Mladih.

Na predstavljanju je navedeno kako koalicije s SDP-om i HDZ-om neće biti, a na iste obrušio se Marko Pupić Bakrać

– Ovo što smo mi u ovoj koaliciji i Ante nosi listu za 9 izbornu jedinicu je jamstvo da neće biti koalicije sa HDZ-om i SDP-om.
Živi dokaz kako su oni vladali Hrvatskom je to da sada u periodu dok nemamo vlade raste nam BDP, dug se smanjuje, sve nam ide bolje. Njihovo dosadašnje upravljanje državom je štetočinsko. Štete koje su počinili na svim poljima su enormne.

SDP-ovci su skupina nesposobnjakovića i diletanata koje predvodi teški demagog i neradnik. Uostalom i samom Milanoviću je izletjelo da oni nisu baš nešto.
Kod HDZ-a situacija je još gora. Tu unutar stranke djeluje organizirana zločinačka skupina koja već godinama radi na pljački i uništenju domovine. Na žalost njezin najdeblji krak je upravo ovdje u Zadru.
Kalmetini spinovi oko Gaženice kojima pokušava ušićariti glasove su dno dna. Najprije su on i Livaković obećavali 5000 novih radnih mjesta u luci, nakon toga je Kalmeta u kampanji za gradonačelnika obećavao da će ako pobjedi završiti projekt a jučer opet optužuje i obećava. Da ima iti malo obraza u zemlju bi od srama propao umjesto što popuje.

Velebni projekti su zločincima iz HDZ-a bili i ostali krinka za velike pljačke. Jedino što oni mogu sa investicijama u luci Gaženica jest organizirati još jedno veliko čerupanje i transferiranje državnog novca putem crnih torbi u tko zna čije džepove po tko zna koji put.
Da zaključim prosperitet za našu domovinu i bolju budućnost za našu djecu možemo dosegnuti isključivo preko lešina mastodonata zvanih SDP i HDZ, kazao je Marko Pupić Barač.

Maraska zgrada i park je najstrašniji primjer institucionalne korupcije u vezi korumpiranih političara i banke pod kriminalnom istragom. Najviše rangirani političari partije HDZSDP od bivših ministara do sudaca rade na izvlaštenju ovog prostora od građana Zadra i Hrvatske To je ono protiv čega se mi borimo, istinski, uvijek i svagdje, naglasila je Marjana Botić iz Akcije Mladih.

Stvari se jednostavno ne rješavaju i upravo su zbog korumpcije ljudi godinama na sudu. Sustav je to koji ne funkcionira i demotivira ljude da išta pokušavaju. Vrijede dvostruki standardni, za male ljude i velike kriminalce. Želim poslati poruku iz Zadra: kad bi u Hrvatskoj šest mjeseci bio stabilan pravosudni sustav, ova zemlja bi procvjetala, rekao je predsjednik Živog Zida Ivan Vilibor Sinčić.

Foto: 057info.hr