fbpx

STRAVIČNA NESREĆA U KOŽINU Smrtno stradao 40-godišnji vozač motocikla Z.N. iz Siska, prometnica zatvorena cijelu noć

Kako javlja portal Zadarski.hr, jesto nesreće je izgledalo stravično. Dijelovi motora i automobila s kojima se sudario bili su razbacani stotinjak metara duž ceste, ali i dijelovi tijela motorista koji je poginuo na licu mjesta.

Zbog složenosti očevida prometnica je bila zatvorena cijelu noć. Iako iz Centra 112 javljaju da je u prometnoj nesreći teže ozljede zadobio i jedan vozač automobila zadarskih oznaka s kojima se motorist iz Siska sudario iz zadarske policije nam tu informaciju nisu mogli potvrditi dok kompletni izvještaj ne bude završen.

U prometnoj nesreći koja se sinoć oko 23 sata dogodila na cesti između Kožina i Petrčana smrtno je stradao 40-godišnji vozač motocikla Z.N. iz Siska.

Prema rezultatima očevida sumnja se da je 40-godišnji vozač motocikla Yamaha (SK), krećući se iz smjera Zadra prema Ninu, zbog za sad neutvrđenih razloga sudario s Toyotom zadarskih tablica kojom je iz suprotnog smjera upravljao 41-godišnjak, a potom i s Kiom također zadarskih tablica koja se kretala iza Toyote.

Promet je radi očevida bio obustavljen do 6 sati, a sve okolnosti nesreće još se utvrđuju.

Zadarski.hr/ZDanas