round image on layout top

TUČNJAVA U CENTRU GRADA Šveđanina napala četiri Francuza, spasila ga policija

4. kolovoza 2016. by urednik divider image

U noći s utorka na srijedu, oko četiri sata ujutro, u zadarskom Parku Vladimir Nazora došlo je do masovne tučnjave između četiri Francuza i jednog Šveđanina kojega je od žešćih batina spasila jedna od dvije policijske ophodnje koje su upućene na lice mjesta nakon dojave građana.

Policajci su zatekli Šveđanina koji im je u bijegu pred skupinom razjarenih Francuza i doslovno utrčao u krilo.

Za njim su trčali 22-godišnjak kod kojega je kasnije utvrđeno 1,06 promila alkohola, 25-godišnjak s 1,0 promila, 23-godišnjak s 2,11 promila, te još jedan 23-godišnjak koji je, iako vidno pod utjecajem alkohola odbio alko test. I kod “bježećeg Šveđanina” utvrđeno je 0,84 promila alkohola.

Svi su privedeni na triježnjenje u policijske prostorije, a najveći je otpor pružao 22-godišnji Francuz koji se opirao, gurao policajce, otimao se i pokušavao pobjeći, pa su ga na kraju policajci morali vezati.

Nakon što je pozvana Hitna pomoć, kako bi se utvrdilo je li netko od noćnih tučaroša ozlijeđen, taj isti Francuz je ušao u kola Hitne pomoći, ali je – odbijao izaći, pa je protiv njega podnešena i prekršajna prijava zbog tučnjave i kaznena prijava zbog “prisile prema službenoj osobi”. Svi ostali prošli su s prekršajnim prijavama.

Policija je naknadno utvrdila da je podivljala skupina u Ulici Krešimira Ćosića oštetila automobil – na golfu u vlasništvu 45-godišnjaka, otkinuli su brisač i razbili stražnje staklo.

Slobodna Dalmacija/ZDanasMARJANA BOTIĆ O...

Priopćenje Marjane Botić i Akcije mladih vezano uz luku Gaženica prenosimo u...

read more

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom odluke ministra Olega Butkovića o koncesiji nad lukom Gaženica,...

read more

Svi će oni zaraditi...

Isti ljudi koji su stvarali zakon su izabrali američki Alix Partners za...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr