round image on layout top

Turnir u čast Nina Šture postaje tradicija

26. kolovoza 2016. by urednik divider image
Smiljevac Mem Turnir20160824_0019

U povodu godišnjice smrti prerano preminulog Nina Šture – dobrog duha Smiljevca, njegovi su prijatelji organizirali desetodnevni malonogometni turnir na igralištu uz osnovnu školu u kvartu.

– Vraćao sam se nedavno s treninga i prolazeći pokraj Ninova ulaza samo mi je pala na pamet ideja da bi bilo dobro organizirati turnir Ninu u čast. Ispričao sam to prijateljima i svi su odmah prihvatili ideju, a onda smo to proširili i preko Facebooka, našili sponzore i eto, uspjeli smo, kaže 17-godišnji Toni Vidaić, kojemu su u organizaciji pomogli susjedi, 14-godišnjaci Jakov Segarić i Domagoj Horvat. Svima njima Nino je bio prijatelj, a sjećaju ga se po dobroti, iskrenosti i dobronamjernosti.

– Svi smo voljeli Nina, odrasli smo s njim. Potrudit ćemo se da ovaj turnir u njegovu čast postane tradicija, poručuju organizatori koji su uspjeli na Smiljevac dovesti ukupno 16 timova iz svih djelova grada.

Vidaić ističe kako su se utakmice prvo igrale grupno, a potom na ispadanje, sve do završnice u srijedu navečer, kad su proglašeni pobjednici. Osim najbolje momčadi simbolične trofeje primili su i najbolji gloman, igrač i strijelac.

Ekipa sa Smiljevca, kvarta u kojem je Nino odrastao, nosila je majice s njegovim likom uz natpis “Gdje si sad moj anđele”. Tijekom malonogometnog turnira na kojem je znalo biti i dvjestotinjak igrača i navijača, Ninovi prijatelji podizali su transparente. Dva su ostala još od njegova sprovoda, 28. kolovoza prošle godine, a dva su napravljena nekoliko dana prije turnira.

– Vjerujem da će nam se dogodine pridružiti još više ljudi i da će sve biti još bolje jer Nino to zaslužuje, poručuju Ninovi prijatelji uvjereni da ih od gleda odozgo s neba.

Izvor: Zadarski list/ZDanas

Foto: Marin GOSPIĆKONCEPT POSTAJE...

The new BMW Concept X2 is presented on the first day of the press days of the Paris motor Show,  on September 29, 2016. / AFP PHOTO / ERIC PIERMONT

Nije tajna da u BMW-u planiraju izbaciti čak pet novih SUV modela do 2019....

read more

POPUSTILI SU, A TU JE I...

projekt

Potvrda da će super-luksuz na četiri kotača evoluirati u SUV stigla je...

read more

TOTALNO OPSJEDNUTI...

000_was6884208-1

Appleovi iPhonei imaju sposobnost potpuno opčiniti nemali broj svojih fanova,...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2016 Barrus d.o.o. Zadar