fbpx

ANTE RUBEŠA U Zadru smo i prešli izborni prag i imali smo 6 posto , a zakazali su druge sredine

Koalicija Živog zida i Akcije mladih u 9. izbornoj jedinici nije uspjela ostvariti mandat, iako su bili blizu. Prvi na toj listi bio je Ante Rubeša. Najavio kako će nastaviti istim tonom u borbi za svoj grad, a od zastupnika Živog zida traži da ne pregovaraju s koalicijama.

Htio bih se ovim putem zahvaliti svima onima koji su izabrali našu listu Jedinu opciju na ovim izborima i koji su glasali za nas. Također svim onima koji su izašli na izbore premda je bio jako mali odaziv. Bili smo dosta blizu, čak u Zadru smo i prešli izborni prag i imali smo 6 posto , a zakazali su druge sredine . Velika je ovo izborna jedinica i nije tako lako proći. Premda su ankete pokazivale da ćemo ostvariti dobar rezultat znali smo da će izbori biti oni koji će pokazati tko će proći a tko ne.

Što sada dalje?

Nastavljamo istim tonom, u borbi za svoj grad i dalje smo lokalno aktualnipo svim pitanjima što se tiče i korupcije i nepotizma i klijentilizma. Nastavljamo dalje. Na žalost nismo ni ovaj put postali parlamentarna stranka tako da nismo ni u 8 jedinici, naši kandidati nisu prošli. Želimo svu sreću. Vidili smo da se dogodila i neka promjena da naša koalicija ima 7 mandata. Nadamo se da će ostati dosljedna našem inicijalnom dogovoru a to je da nema uopće ni razgovora s koalicijama koje već 25 godina uništavaju našu zemlju.

HRT/ZDanas