round image on layout top

ANTE RUBEŠA U Zadru smo i prešli izborni prag i imali smo 6 posto , a zakazali su druge sredine

12. rujna 2016. by urednik divider image

Koalicija Živog zida i Akcije mladih u 9. izbornoj jedinici nije uspjela ostvariti mandat, iako su bili blizu. Prvi na toj listi bio je Ante Rubeša. Najavio kako će nastaviti istim tonom u borbi za svoj grad, a od zastupnika Živog zida traži da ne pregovaraju s koalicijama.

Htio bih se ovim putem zahvaliti svima onima koji su izabrali našu listu Jedinu opciju na ovim izborima i koji su glasali za nas. Također svim onima koji su izašli na izbore premda je bio jako mali odaziv. Bili smo dosta blizu, čak u Zadru smo i prešli izborni prag i imali smo 6 posto , a zakazali su druge sredine . Velika je ovo izborna jedinica i nije tako lako proći. Premda su ankete pokazivale da ćemo ostvariti dobar rezultat znali smo da će izbori biti oni koji će pokazati tko će proći a tko ne.

Što sada dalje?

Nastavljamo istim tonom, u borbi za svoj grad i dalje smo lokalno aktualnipo svim pitanjima što se tiče i korupcije i nepotizma i klijentilizma. Nastavljamo dalje. Na žalost nismo ni ovaj put postali parlamentarna stranka tako da nismo ni u 8 jedinici, naši kandidati nisu prošli. Želimo svu sreću. Vidili smo da se dogodila i neka promjena da naša koalicija ima 7 mandata. Nadamo se da će ostati dosljedna našem inicijalnom dogovoru a to je da nema uopće ni razgovora s koalicijama koje već 25 godina uništavaju našu zemlju.

HRT/ZDanasMARJANA BOTIĆ O...

Priopćenje Marjane Botić i Akcije mladih vezano uz luku Gaženica prenosimo u...

read more

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom odluke ministra Olega Butkovića o koncesiji nad lukom Gaženica,...

read more

Svi će oni zaraditi...

Isti ljudi koji su stvarali zakon su izabrali američki Alix Partners za...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr