round image on layout top

Krila Oluje za promoviranje turističkih potencijala Zadarske županije

28. rujna 2016. by urednik divider image

Akrobatska grupa “Krila Oluje” iz sastava Eskadrile aviona 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane sudjelovala je 27. rujna u snimanju spota za promoviranje turističkih potencijala Zadarske županije.

Riječ je o projektu vezanom uz manifestaciju Zadar Outdoor Festival koja će u travnju iduće godine biti organizirana na širem zadarskom području. Festival će okupiti zaljubljenike aktivnog turizma i sportova poput raftinga na Zrmanji, jedriličarske regate, trčanja u suton, plivanja u starom dijelu Zadra, utrke kajacima, trail triju rijeka i biciklističku utrku, a sve u cilju promoviranja turističkih potencijala zadarskog kraja.

Pilot “Krila Oluje” natporučnik Goran Grgić rekao je kako im je čast sudjelovati u promoviranju hrvatskog turizma i Republike Hrvatske u svijetu. U slobodno vrijeme bavim se podvodnim ribolovom pa mi je posebno drago što kao piloti možemo promovirati aktivni turizam kroz ovaj projekt koji će zasigurno privući velik broj sudionika izvan Hrvatske, a kao grupa uvijek se rado odazovemo na slične manifestacije i održimo letački nastup, iznio je natporučnik Grgić.

Lana Božović iz organizacijskog tima Zadar Outdoor Festivala rekla je kako manifestacija slavi prirodu, aktivan život i avanturistički duh, a zadarska regija prepoznata je u svijetu kao atraktivna destinacija za aktivan odmor. U promoviranju projekta trebala nam je pomoć s neba i upravo u trenutku preleta ‘Krila Oluje’ iznad Zadra sinula je ideja kako hrvatskom akrobatskom grupom na najatraktivniji način možemo svijetu predstaviti prvi festival sportova ispunjenih adrenalinom i avanturizmom. Zahvalni smo Ministarstvu obrane RH na pruženoj potpori jer je sve realizirano u rekordno kratkom vremenu, a cijela naša ekipa uživala je u snimanju spota s pilotima iz ‘Krila Oluje’, naglasila je Lana Božović.

HRT/ZDanasMARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom koncesije nad lukom Gaženica, županijski vijećnik AM, Marko...

read more

MARJANA BOTIĆ Dan je...

Povodom Dana Županije, iz Kluba vijećnika Akcije mladih i Mosta, kažu da...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom izjava ravnatelja Lučke uprave Zadar vezano uz koncesiju luke...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr