round image on layout top

Likvidirao suprugu hicem u glavu pa sebi pokušao oduzeti život

28. rujna 2016. by urednik divider image

50-GODIŠNJA Marica Č. nađena je jutros mrtva za volanom kombija Mercedes u Ulici Hrvatske mornarice, kraj kućnog broja 32, u blizini Pomorske škole u Splitu, svega stotinjak metara od poljudskog stadiona.

Glava joj je prostrijeljena hicem iz neposredne blizine. Kraj kombija je pronađen njezin suprug 49-godišnji Boris Č. U ruci je imao jurišnu pušku Zagi. Teško je ranjen hicem u glavu. Prebačen je u splitsku bolnicu. Stanje mu je teško, a prognoze neizvjesne.

Pucnji su se začuli oko 4 sata. Stanari obližnjih zgrada čuli su povišene glasove, a potom i rafal te nekoliko pojedinačnih hitaca.

“Mi smo oko 4:20 zaprimili dojavu o pucnjavi u Ulici Hrvatske mornarice. Čim su došli na teren, policijski su službenici u kombiju su zatekli mrtvu žensku osobu, dok je pored kombija ležao ozlijeđen muškarac koji je također ozlijeđen vatrenim oružjem. Prevezen je u bolnicu u Split i tamo još uvijek traje liječnička obrada. O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo i oni će rukovoditi očevidom”, rekli su nam jutros u splitskoj policiji.

Ubio ženu pa pokušao samoubojstvo

Policija je na mjestu događaja obavila očevid, kojim je rukovodio zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Splitu. U kombiju su pronađeni izlisti poziva mobitela i obiteljske fotografije. Čini se da je potezanju oružja prethodila bučna rasprava supružnika. Marica se navodno odselila od Borisa, no on ju je i dalje proganjao te sumnjičio za nevjeru. Ubojstvo se dogodilo ispred zgrade u kojoj je živjela Marica.

Boris je divljajući ispraznio cijeli okvir, a suprugu je likvidirao jednim hicem u glavu. Pucao je sa suvozačkog mjesta, pretpostavlja se kada je Marica htjela pobjeći. Sebi je htio presuditi posljednjim metkom, no ruka mu je zadrhtala u presudnom trenutku.

Bračne trzavice dovele su prije tri mjeseca Borisa pred prekršajnog suca. Prijavljen je zbog obiteljskog nasilja, no pušten je na slobodu nakon saslušanja…

Index.hrMARJANA BOTIĆ O...

Priopćenje Marjane Botić i Akcije mladih vezano uz luku Gaženica prenosimo u...

read more

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom odluke ministra Olega Butkovića o koncesiji nad lukom Gaženica,...

read more

Svi će oni zaraditi...

Isti ljudi koji su stvarali zakon su izabrali američki Alix Partners za...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr