round image on layout top

Eko udruge Ravni Kotari najavljuju daljnju borbu

20. listopada 2016. by urednik divider image

Bez obzira na vijest kako je ministar okoliša Slaven Dobrović odobrio financiranje Centra za gospodarenje otpadom Biljane Donje iz Eko udruge Ravni Kotari najavljuju daljnju borbu. Ponovili su kako nisu protiv centra već da se protive lokaciji.

Mi ćemo se ovih dana njemu obratiti jednim podužim pismom jer mi tvrdimo da će biti vrlo štetan utjecaj kažem ove lokacije, a već je dobro poznato da je došlo do zagađenja podzemnih voda već s onim taloženjem troske spremištem tzv. Crnim brdom – ponovio je predsjednik udruge Zdravko Belušić.

Evo kako odluku ministarstva komentira zadarski župan Stipe Zrilić koji je istaknuo kako se radi o složenom projektu u čijoj su se izradi poštivala pravila struke: Puno rasprava oko toga, raznoraznih dilema, ali evo sada da smo mi dobili odluku nadležnog ministarstva da je naš projekt odobren za financiranje iz EU sredstava što znači da smo bili u pravu, naravno stalno se postavljaju pitanja treba li otpad na licu mjesta više odvajati ili ne, mi jesmo za to da se što više otpada odvaja, u ovim današnjim vremenima brzog razvitka uvijek će se otvarati neke nove tehnologije i mi moramo biti spremni i za neke promjene – rekao je župan Zrilić.

HRT/ZDanasVIR Fizički napao i...

Policijski službenici I policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko...

read more

Talijanski ansambl za...

U četvrtak 28. srpnja u crkvi Sv. Donata gostovat će ansambl za baroknu...

read more

LJETNO PRVENSTVO...

21./22.07.2017 u Sisku je održano Ljetno Prvenstvo Hrvatske za kadete u...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 Barrus d.o.o. Zadar