round image on layout top

Glasajte za lokacije na kojima je potrebno postaviti kante za pseći otpad

26. listopada 2016. by urednik divider image

Do 31. listopada na poveznici http://dedal.hr/dm-2016/sape/ građani mogu glasati za lokacije u na kojima su potrebne kanti za pseći otpad. U kampanji sudjeluju 24 grada, uključujući i Zadar. Građani mogu glasati za postavljanje kante za pseći otpad u Ulici Edvina Androvića, južno od bazena u kompleksu Športskog centra Višnjik.
U sklopu kampanje “Kad se naše šape slože” dm će donirati ukupno 100 kanti koje će biti postavljene na lokacije koje dobiju najviše glasova, a brigu o kantama preuzet će jedinice lokalne samouprave.
“Kampanjom Kad se naše šape slože dm želi potaknuti vlasnike kućnih ljubimaca na odgovorno ponašanje i brigu o okolišu te im to omogućiti doniranjem kanti za pseći otpad koje će biti postavljene na lokacijama na kojima građani smatraju da je to najpotrebnije. Pozivam sve građane da se uključe u kampanju jer kad se slože jedinice lokalne samouprave, građani i dm, možemo Zadar učiniti još ljepšim”, izjavila je Gordana Picek, članica Uprave dm-a.
Za sudjelovanje u kampanji potrebno je otvoriti poveznicu, potom u padajućem izborniku odabrati Zadar. Nakon što odaberete grad, u drugom padajućem izborniku odaberite ponuđenu lokaciju ako smatrate da je na toj lokaciji potrebno postaviti kantu za pseći otpad.
Kampanju za čišći okoliš i odgovornu brigu o ljubimcima građani mogu podržati i zamjenom 20 active beauty bodova za brošuru i radnu bilježnicu “Budi junak”. Uz radnu bilježnicu, djeca će kroz zabavne igre i kvizove naučiti što znači biti odgovoran vlasnik kućnog ljubimca, a brošura će svim vlasnicima i budućim vlasnicima kućnih ljubimaca služiti kao podsjetnik o tome koje su njihove odgovornosti prema ljubimcu i zajednici.
Brošuru i radnu bilježnicu dm je pripremio u suradnji s partnerima kampanje: Upravom za veterinarstvo i sigurnost hrane pri Ministarstvu poljoprivrede, skloništem za nezbrinute životinje grada Zagreba u Dumovcu i Svjetskom organizacijom za zdravlje životinja.NOVA PJESMA I SPOT JURE...

Mlada generacija regionalnih kantautora nikada nije bila bogatija i zrelija....

read more

AKCIJA AGROKOR Čeka se...

PONEDJELJAK rano ujutro istražitelji su pokucali na vrata Kulmerovih dvora,...

read more

Ante Todorić je došao...

ODVJETNIK Ante Todorića Indexu je javio kako je Ante Todorić došao u...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 Barrus d.o.o. Zadar