round image on layout top

GRADSKO VIJEĆE Direktor „Nasada” zloupotrijebio svoj položaj kako bi sebi i svojoj suradnici mimo natječaja osigurao kupnju dviju grobnica?!

26. listopada 2016. by urednik divider image

Zašto već tri mjeseca čekamo nalaz interne revizije koja treba utvrditi je li direktor tvrtke „Nasada” zloupotrijebio svoj položaj kako bi sebi i svojoj suradnici mimo natječaja osigurao kupnju dviju grobnica – upitala je Kalmetu SDP-ova vijećnica Sabina Glasovac.

Tu bi, kazala je Glasovac na sjednici Gradskog vijeća, činjenice trebalo utvrditi lako i brzo, znači li to da taj slučaj pokušavate zataškati – nastavila je Glasovac koja je na adresu prozvanog direktora Lenka Ugrinića uputila još jednu optužbu.

Je li gospodin Ugrinić u posljednje tri godine zaposlio svoja dva sina – jednog u Čistoću, drugog u Vodovod i je li zauzvrat vratio uslugu? Ja ne bih voljela da uz onu poznatu seriju Prosjaci i sinovi mi gledamo jednu drugu, a to su Naši gradski direktori, rođaci i sinovi – ironična je bila Glasovac.

Zadarski gradonačelnik odgovorio joj je da mu je već dosta takvih optužbi:

Kako je to u ovom gradu tako sveto kao što vi kažete kad je vama kao članici SDP-a ovaj grad omogućio sve i na kraju ste došli u hrvatski sabor ? I vaš šef je tako osuđivao kao i vi bez argumenata pa je lijepo prošao na izborima i nema ga više fala bogu – odgovorio je Kalmeta.

HRT/ZDanasOKTANSKA BOMBA U ZADRU...

Na adresu naše redakcije jutros su stigle zabrinjavajuće fotografije...

read more

Dvije osobe teško...

Tijekom protekla 24 sata, na području Policijske uprave zadarske dogodilo se 9...

read more

KK Zadar i iduću sezonu...

Košarkaški klub Zadar i iduće sezone nastupat će u regionalnoj ABA ligi,...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 Barrus d.o.o. Zadar