round image on layout top

GRADSKO VIJEĆE Direktor „Nasada” zloupotrijebio svoj položaj kako bi sebi i svojoj suradnici mimo natječaja osigurao kupnju dviju grobnica?!

26. listopada 2016. by urednik divider image
018639_c49ab7e335eaff1c10e3

Zašto već tri mjeseca čekamo nalaz interne revizije koja treba utvrditi je li direktor tvrtke „Nasada” zloupotrijebio svoj položaj kako bi sebi i svojoj suradnici mimo natječaja osigurao kupnju dviju grobnica – upitala je Kalmetu SDP-ova vijećnica Sabina Glasovac.

Tu bi, kazala je Glasovac na sjednici Gradskog vijeća, činjenice trebalo utvrditi lako i brzo, znači li to da taj slučaj pokušavate zataškati – nastavila je Glasovac koja je na adresu prozvanog direktora Lenka Ugrinića uputila još jednu optužbu.

Je li gospodin Ugrinić u posljednje tri godine zaposlio svoja dva sina – jednog u Čistoću, drugog u Vodovod i je li zauzvrat vratio uslugu? Ja ne bih voljela da uz onu poznatu seriju Prosjaci i sinovi mi gledamo jednu drugu, a to su Naši gradski direktori, rođaci i sinovi – ironična je bila Glasovac.

Zadarski gradonačelnik odgovorio joj je da mu je već dosta takvih optužbi:

Kako je to u ovom gradu tako sveto kao što vi kažete kad je vama kao članici SDP-a ovaj grad omogućio sve i na kraju ste došli u hrvatski sabor ? I vaš šef je tako osuđivao kao i vi bez argumenata pa je lijepo prošao na izborima i nema ga više fala bogu – odgovorio je Kalmeta.

HRT/ZDanasMARKO PUPIĆ BAKRAČ...

zahtjev-naslovna

Povodom izbora Rena Sinovčića od strane ŠZZŽ, gradski vijećnik Marko...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ Iza...

pupic-sinovcic

Povodom izbora Rena Sinovčića na izbornoj skupštini ŠZZŽ održane dana...

read more

AKCIJA MLADIH PITA...

23.11.2010. - S. C. - Banine 6

Poštovani predsjedniče Hrvatskog atletskog saveza, Gospodine Vestiću Vaše...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2016 Barrus d.o.o. Zadar