round image on layout top

GRADSKO VIJEĆE Direktor „Nasada” zloupotrijebio svoj položaj kako bi sebi i svojoj suradnici mimo natječaja osigurao kupnju dviju grobnica?!

26. listopada 2016. by urednik divider image

Zašto već tri mjeseca čekamo nalaz interne revizije koja treba utvrditi je li direktor tvrtke „Nasada” zloupotrijebio svoj položaj kako bi sebi i svojoj suradnici mimo natječaja osigurao kupnju dviju grobnica – upitala je Kalmetu SDP-ova vijećnica Sabina Glasovac.

Tu bi, kazala je Glasovac na sjednici Gradskog vijeća, činjenice trebalo utvrditi lako i brzo, znači li to da taj slučaj pokušavate zataškati – nastavila je Glasovac koja je na adresu prozvanog direktora Lenka Ugrinića uputila još jednu optužbu.

Je li gospodin Ugrinić u posljednje tri godine zaposlio svoja dva sina – jednog u Čistoću, drugog u Vodovod i je li zauzvrat vratio uslugu? Ja ne bih voljela da uz onu poznatu seriju Prosjaci i sinovi mi gledamo jednu drugu, a to su Naši gradski direktori, rođaci i sinovi – ironična je bila Glasovac.

Zadarski gradonačelnik odgovorio joj je da mu je već dosta takvih optužbi:

Kako je to u ovom gradu tako sveto kao što vi kažete kad je vama kao članici SDP-a ovaj grad omogućio sve i na kraju ste došli u hrvatski sabor ? I vaš šef je tako osuđivao kao i vi bez argumenata pa je lijepo prošao na izborima i nema ga više fala bogu – odgovorio je Kalmeta.

HRT/ZDanasBIBINJE Uz prijetnju...

U subotu, oko 23 sata, na Jadranskoj cesti u Bibinjama, više nepoznatih...

read more

Libri u korti: Veronika...

24.8.2017. u 20:30 u dvorištu hotela Almayer, Blagoje Bersa 2 (iza Gospe od...

read more

Koncertom Linde...

U utorak, 22. kolovoza na festivalu Zadar classic open air svirat će mlada...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 Barrus d.o.o. Zadar