fbpx

Kobre skinule Sinovčiću pločice s Audija A8 i Golfa jer nisu registrirani ni osigurani

Kako doznajemo iz policijskih izvora, Kobre su kontroverznog bivšeg vlasnika medijske kuće VOX te bivšeg nogometnog suca Renu Sinovčića (56) zaustavile jer su, provjeravajući registarske oznake, utvrdili da vozila nisu registrirana ni osigurana. Za volanom je bio Sinovčić koji prekršaj, doznajemo, nije se ni pokušao opravdati.

– Prepao se jer su ga zaustavili momci u civilu koje on ne poznaje, a nije ni znao zašto su ga zaustavili – nasmijao se jedan od Sinovčićevih poznanika.

Prema Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, tehnički pregled automobila vlasnik mora obaviti najkasnije u roku 15 dana od isteka važenja prethodnog pregleda ili predati tablice policiji i odjaviti vozilo. Kako Sinovčić to nije napravio, nego je vozio neregistriran i tehnički neispravan auto, dobio je tri prekršajna naloga te bi trebao u državni proračun platiti 7.700 kuna, 2.000 kuna za istek prometne dozvole, 700 kuna za neodjavljivanje vozila i 5.000 kuna jer auto nije osigurao.

Sinovčićeva obitelj, otkako su Kobre u gradu, nema sreće. Osim s Audija, policija je skinula tablice i s Golfa Sinovčićeve supruge Milene (na slici). Taj je automobil vozio njihov zet Petar, koji će morati platiti 2.000, a vlasnica vozila dodatnih 5.700 kuna kazne.

Isti Golf ponovno je zatečen sljedeći dan u prometu te ga je policija opet zaustavila. Ovaj put Golf bez tablica je vozio Sinovčićev poznanik.

ZDdanas