fbpx

Zadar slavio protiv Mega Leksa a zatim i protiv Zagreba

Kakav vikend košarkaša Zadra. U razmaku od manje od dvadeset sati zbog suludosti čelnika HKS-a odigrali su dvije utakmice. I da, slavili su obje, prvo protiv Mega Leksa a zatim i protiv Zagreba. Šteta što još jedan ogled ne igraju i danas pa da i u njemu stignu do pobjede.

U subotu su pred svojim navijačima u srazu 6. kola ABA lige bili bolji od Mega Leksa 90:86 dok su jučer odigrali još jednu junačku partiju u nastavku domaćeg prvenstva. Gostovali su u susretu 3. kola A-1 lige u Trnskom kod Zagreba te su nakon iscrpljujućih četrdeset minuta slavili rezultatom 93:86. Ključna je bila treća dionica koju su Zadrani dobili 24:11.

Do treće uzastopne pobjede u ovom natjecanju predvodio ih je Ivan Marinkovć s 24 koša, odlični su bili i ostali, Lovro Mazalin s 21 košem, šut za tricu 6/5, Kristijan Krajina je dodao 17 koševa uz 7 skokova, kapetan Vladović imao je sedam asistencija dok je Mislav Brzoja susret okončao s 14 koševa i 6 asistencija. Dodatnu energiju i ovog puta i 8 koševa dao je Ivan Vraneš koji je nažalost prije vremena završio ogled radi ozljede zgloba, isto kao i Mazalin.

HRT/ZDanas