fbpx

ABA LIGA Zadar dočekuje Igokeu

Osmo kolo regionalne ABA lige donosi u četvrtak u dvorani Krešimira Ćosića ogled između košarkaša Zadra i Igokee. Početak susreta je u 17 sati uz prijenos u našem programu. Nakon dva poraza od Krke i Splita, Zadrani se žele vratiti na staze pobjeda.

Obje momčadi do sada su ostvarile po tri pobjede i četiri poraza te se nalaze u sredini tablici. Također, doživjele su poraze u zadnjem kolu, Igokea kod kuće od Cedevite a Zadar na gostovanju kod Krke.

Susret je najavio trener Zadra, Ante Matulović.

„Igokea je vrlo ozbiljan protivnik, dobro su posloženi i imaju težinu. Mi ćemo svoju šansu tražiti u kolektivnom pristupu, većoj individualnoj odgovornosti u obrani, dobroj tranziciji i kontroli skoka. Očekujem fanatičnu borbenost koja nas može dovesti do toga da ovu utakmicu, koja će zasigurno biti neizvjesna, privedemo kraju s pozitvnim rezultatom. Igokea ima kvalitetnu unutarnju liniju, vanjska je pojačana s dva Amerikanca, imaju dobre šutere, homogeni su i zaista ćemo imati težak zadatak jer na svakoj poziciji imaju kvalitetnog i startera i zamjenu“.

HRT/ZDanas