round image on layout top

MARKO PUPIĆ BAKRAČ Reno Sinovčić postavljen za čelnika Športske zajednice Zadarske županije. Bravo Božidare!!

18. studenoga 2016. by urednik divider image

Marko Pupić Bakrač poslao je otvoreno pismo medijima u kojemu otkriva kako je Reno Sinovčić postavljen za čelnika Športske zajednice Zadarske županije. Pismo prenosimo u cijelosti.


Dana 14.11.2016 godine u 13 sati u prostorijama Športske zajednice Zadarske županije održana je tajna izborna skupština ŠZZŽ. Naime nitko od medija i javnosti nije znao za održavanje skupštine niti je nakon skupštine poslana obavijest medijima da je održana a na internetskoj stranici ŠZZŽ također nema traga o njenom održavanju.

Na navedenoj tajnoj izbornoj skupštini Kalmeta i HDZ instalirali su Rena Sinovčića za predsjednika ŠZZŽ na još 4 godine. Da ne bi bilo sumnje o čemu se tu radi navesti ću da je Reno Sinovčić i potpredsjednik Športske zajednice Grada Zadra.

Podsjetiti ću da se prema optužnici Rena Sinovčića tereti da je oštetio NK Zadar za preko 50 milijuna kuna te mu je izrečena mjera zabrane obavljanja funkcija u NK Zadru. Eto on je Kalmetin čovjek od povjerenja za upravljanje NK Zadrom od 2000-te godine pa do uhićenja i za upravljanje županijskim sportom od 2012 -2020 godine.

Bravo Božidare !!!

Jučer je Božidar Kalmeta na atletskoj stazi sa direktorom Višnjika Denisom Karlovićem i predsjednicom Športske zajednice Grada Zadra Snježanom Jurinić održao konferenciju za novinare, odnosno prodavao maglu najavivši još jednu veliku makinaciju sa sportskim kompleksom Višnjik ( o tome više na sjednici vijeća). Upada u oči da na toj konferenciji nije bio prisutan novi-stari predsjednik ŠZZŽ Reno Sinovčić. Osoba koja je delegirana da upravlja županijskim sportom svakako je po funkciji i prirodi stvari trebala prisustvovati navedenom eventu.

Nije valjda Božidare da se sramiš svog pajdaša Rena kada se za njegov reizbor organiziraju tajne skupštine i ne pozivaš ga na konferenciju za novinare iz njegove domene !? Pa zašto Božidare ? Za svakoga vrijedi presumpcija nevinosti ! Jedna optužnica više-manje koga briga, za dobrim konjem prašina se diže.

E moj Božidare ne valja ti to.

Vijećnik u gradskom vijeću Grada Zadra

Marko Pupić-BakračMARJANA BOTIĆ Dan je...

Povodom Dana Županije, iz Kluba vijećnika Akcije mladih i Mosta, kažu da...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom izjava ravnatelja Lučke uprave Zadar vezano uz koncesiju luke...

read more

MIRO BULJ: Butković...

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj poručio je u četvrtak da ministar prometa...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr