round image on layout top

MARKO PUPIĆ BAKRAČ Stanislav Antić će primiti Nagradu za životno djelo od čovjeka koji mu je ukrao izbore, optuženika za organiziranje zločinačkog udruživanja – Božidara Kalmete

21. studenoga 2016. by urednik divider image
pupic-antic-kalmeta

Povodom dodjele Nagrade Grada Zadra Stanislavu Antiću reagirao je na Gradskom vijeću vijećnik Marko Pupić Bakrač čije reagiranje prenosimo u cijelosti.


– Stanislav Antić najveći je živući Zadranin. Sve što je napravio i stvorio temeljeno je na realnim osnovama znanju i radu. Političke elite nikada ga nisu voljele. U bivšoj državi su ga tolerirali zbog njegovih rezultata dok ga je u njegovoj Hrvatskoj državi zgazila kriminalno-politička klika u procesu privatizacijske pljačke. U tom procesu uz uništenje preko 30 zadarskih tvrtki dobrim dijelom uništeno je i Antićevo grandiozno djelo.

Prije tri godine isti ovaj odbor za dodjelu javnih priznanja i isti ovaj gradonačelnik stavili su Nagradu Grada Zadra u ruke Renate Peroš, žene koja je izdala i prodala Stanislava Antića za 200.000 ondašnjih maraka, radno mjesto i brojne druge benificije. Sada će Stanislav Antić primiti Nagradu za životno djelo u svoje čiste ruke od čovjeka koji mu je ukrao izbore, optuženika za organiziranje zločinačkog udruživanja, Božidara Kalmete.

Krug se zatvorio. Pravda je došla na svoje. Pred veličinom Stanislava Antića moraju se pokloniti i oni čijih je zločina bio žrtva, reagirao  je na Gradskom vijeću Marko Pupić-Bakrač.

ZDdanasKONCEPT POSTAJE...

The new BMW Concept X2 is presented on the first day of the press days of the Paris motor Show,  on September 29, 2016. / AFP PHOTO / ERIC PIERMONT

Nije tajna da u BMW-u planiraju izbaciti čak pet novih SUV modela do 2019....

read more

POPUSTILI SU, A TU JE I...

projekt

Potvrda da će super-luksuz na četiri kotača evoluirati u SUV stigla je...

read more

TOTALNO OPSJEDNUTI...

000_was6884208-1

Appleovi iPhonei imaju sposobnost potpuno opčiniti nemali broj svojih fanova,...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2016 Barrus d.o.o. Zadar