round image on layout top

Osnovana općinska organizacija Akcije mladih i nezavisnih Sukošan

15. studenoga 2016. by urednik divider image

Akcija Mladih obavijestila je medije kako je 11.11.2016.godine u Domu mladeži osnovana općinska organizacija Akcije mladih i nezavisnih Sukošan. Za predsjednicu je izabrana mlada Petra Žitko iz Sukošana, apsolventica Podvodnih znanosti i tehnologija, te regionalna koordinatorica sindikata pomoraca za zadarsku županiju, za dopredsjednika je izabran Mate Torbarina iz Debeljaka, a za tajnicu Patricija Brkić iz Sukošana. Na osnivačkoj skupštini su prisustovali gradski vijećnici Ante Rubeša i Marko Pupić Bakrač te županijski vijećnik Vladimir Gambiraža, koji su u svom kratkom obraćanju prisutnima iskazali da je Akcija mladih i nezavisnih treća politička opcija po broju vijećnika u Zadarskoj županiji koja svojim ograncima pruža potpunu autonomiju i slobodu u djelovanju. Također su istaknuli da je Akcija mladih stranka bez ideoloških podjela, klijentelizma i nepotizma te su zaželjeli mladom ogranku puno hrabrosti i sreće u svom djelovanju. Potom se prisutnima obratila mlada predsjednica koja se zahvalila i poručila okupljenima: “Većina Vas se pita zašto mi a ne oni? Mislim da se prvo svi moramo zapitati da li smo sretni u ovom našem okruženju? Da li naši vodeći brinu o nama? Koja je svrha imati ljude na pozicijama koji u četiri zida donose odluke o životima sviju nas?”

U 25 godina njihove vlasti milijuni su stavljeni u njihove džepove a najveći realizirani projekti su izgradnja rive i mrtvačnice. Uvijek se hvalimo kako Općina Sukošan najviše profitira od turizma a najmanje se ulaže u same turističke ponude. Mladi nam vrijeme provode u kafićima jer za njih mladi nisu prioritet. Školska dvorana se naplaćuje a Dom mladeži služi za političke skupove HDZ-a. Općinska zemlja se rasprodaje elitama za sitniš a vile se grade metar od mora, a nas naravno o tome nitko ništa ne pita!!! Izgradnju vrtića nam obećavaju godinama kao i uređenje šetnice, kanalizacije i nadogradnju infrastrukture.

Došlo je vrijeme da stanemo na kraj lopovima, korupciji i pogodovanju. Vrijeme je da kažemo DA za mlade, DA za radna mjesta, DA za bolji život. Zato Akcija Mladih i zato mi i VI, jer ćemo samo zajedno moći nešto mijenjati na bolje. Ne dozvolimo da obezvrijede ono za što su se naši najmiliji borili i ginuli.
Nakon osnivačke skupštine okupljeni su iskazali zadovoljstvo što se i u Sukošanu osnovala opcija koja jamči vjerodostojnost i borbu za malog čovjeka.MARJANA BOTIĆ...

Gradska vijećnica Akcije mladih, Marjana Botić poslala je priopćenje za...

read more

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ HDZ...

Priopćenjem za medije oglasio se Marko Pupić-Bakrač, županijski vijećnik...

read more

BURNA SJEDNICA Sabljar...

Predsjednica županijskog SDP-a, Renata Sabljar Dračevac, kao članica Odbora...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr