round image on layout top

Osnovana općinska organizacija Akcije mladih i nezavisnih Sukošan

15. studenoga 2016. by urednik divider image

Akcija Mladih obavijestila je medije kako je 11.11.2016.godine u Domu mladeži osnovana općinska organizacija Akcije mladih i nezavisnih Sukošan. Za predsjednicu je izabrana mlada Petra Žitko iz Sukošana, apsolventica Podvodnih znanosti i tehnologija, te regionalna koordinatorica sindikata pomoraca za zadarsku županiju, za dopredsjednika je izabran Mate Torbarina iz Debeljaka, a za tajnicu Patricija Brkić iz Sukošana. Na osnivačkoj skupštini su prisustovali gradski vijećnici Ante Rubeša i Marko Pupić Bakrač te županijski vijećnik Vladimir Gambiraža, koji su u svom kratkom obraćanju prisutnima iskazali da je Akcija mladih i nezavisnih treća politička opcija po broju vijećnika u Zadarskoj županiji koja svojim ograncima pruža potpunu autonomiju i slobodu u djelovanju. Također su istaknuli da je Akcija mladih stranka bez ideoloških podjela, klijentelizma i nepotizma te su zaželjeli mladom ogranku puno hrabrosti i sreće u svom djelovanju. Potom se prisutnima obratila mlada predsjednica koja se zahvalila i poručila okupljenima: “Većina Vas se pita zašto mi a ne oni? Mislim da se prvo svi moramo zapitati da li smo sretni u ovom našem okruženju? Da li naši vodeći brinu o nama? Koja je svrha imati ljude na pozicijama koji u četiri zida donose odluke o životima sviju nas?”

U 25 godina njihove vlasti milijuni su stavljeni u njihove džepove a najveći realizirani projekti su izgradnja rive i mrtvačnice. Uvijek se hvalimo kako Općina Sukošan najviše profitira od turizma a najmanje se ulaže u same turističke ponude. Mladi nam vrijeme provode u kafićima jer za njih mladi nisu prioritet. Školska dvorana se naplaćuje a Dom mladeži služi za političke skupove HDZ-a. Općinska zemlja se rasprodaje elitama za sitniš a vile se grade metar od mora, a nas naravno o tome nitko ništa ne pita!!! Izgradnju vrtića nam obećavaju godinama kao i uređenje šetnice, kanalizacije i nadogradnju infrastrukture.

Došlo je vrijeme da stanemo na kraj lopovima, korupciji i pogodovanju. Vrijeme je da kažemo DA za mlade, DA za radna mjesta, DA za bolji život. Zato Akcija Mladih i zato mi i VI, jer ćemo samo zajedno moći nešto mijenjati na bolje. Ne dozvolimo da obezvrijede ono za što su se naši najmiliji borili i ginuli.
Nakon osnivačke skupštine okupljeni su iskazali zadovoljstvo što se i u Sukošanu osnovala opcija koja jamči vjerodostojnost i borbu za malog čovjeka.Marjana Botić: Cijena...

Marjana Botić,vijećnica Akcije mladih u Gradskom vijeću grada Zadra, uputila...

read more

Traže se investitori za...

Općina Pašman raspisala je međunarodni natječaju za izbor investitora za...

read more

Ministar Marić u...

Ministar državne imovine Goran Marić danas je boravio u Zadarskoj županiji...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr