round image on layout top

Zadar izgubio od Splita

2. studenoga 2016. by urednik divider image

U četvrtom kolu košarkaškog prvenstva Hrvatske košarkaši Zadra doživjeli su prvi poraz. S 89:84 u Dvorani Krešimira Ćosića pobijedio ih je Split.

Zadar je bio dobar samo u prvoj četvrtini, dok su glavni igrači još imali svježine. Splićani su znali da ne mogu parirati domaćinu u unutarnjoj igri. Zato su sve karte bacili na ometanje Vladovića, jedinog zadarskog razigravača, koji je u veteranskim godinama, a gotovo je svaku utakmicu dosad igrao po 40 minuta. Dakako, umor je učinio svoje.

Ipak je Zadar prije 4 dana igra sa jednim plejmejkerom, treba kazat koji igra 40 minuta i mi smo ga non stop napadali i iz tog razloga smo imali toliko otvorenih šuteva. – objašnjava Ivica Skelin, trener KK Splita.

Zadar umoran. Sulud ritam polako dolazi na naplatu jer samo formalno imaju 11 igrača u kadru. Dobro se zna da ih igra samo šest, odnosno sedam. Split je bio odmoran, angažiran i s vrlo jasnom vizijom. Dojam je da je Matulović zakasnio s uvođenjem Špalete, koji je pri kraju meča donio Zadru ono što mu je najviše nedostajalo – energije.

Došao je s temperaturom, imao je dva treninga s nama, dakle… Onda nije ni triba igrat! Ja ne znam, ako vi želite krojiti politiku kluba, samo izvolite, na ovakve provokacije, što, ja bi treba slušati cijelu publiku onda. Znači stavi ovog, izvadi onog, što?! – pita trenar Zadra Ante Matulović.

Kod Zadrana najbolji strijelac bio je Lovro Mazalin s 15 ubačenih koševa. Već u četvrtak u 17 sati u Zadar dolazi Igokea.

HRT/ZDanasMARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom koncesije nad lukom Gaženica, županijski vijećnik AM, Marko...

read more

MARJANA BOTIĆ Dan je...

Povodom Dana Županije, iz Kluba vijećnika Akcije mladih i Mosta, kažu da...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom izjava ravnatelja Lučke uprave Zadar vezano uz koncesiju luke...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr