fbpx round image on layout top

KONCEPT POSTAJE STVARNOST BMW X2, jedna od zvijezda pariškog salona automobila, kreće u proizvodnju

5. prosinca 2016. by urednik divider image

Nije tajna da u BMW-u planiraju izbaciti čak pet novih SUV modela do 2019. godine, a od njih bi dva trebala biti potpuno nova. Osvježenja će započeti X3, nastaviti X4 i X5, no prava su novost X7 sa sedam sjedala i X2 koji bi trebao poprilično uvjerljivo poprati koncept pokazan na pariškom salonu automobila u rujnu.

Trebao bi se u gami bavarskog proizvođača nadolazeći X2 smjestiti između modela X1 i X3 kada se, sada je napokon potvrđeno, predstavi sredinom sljedeće godine, a na tržištu pojavi godinu potom, i pritom od X1 preuzeti motorizaciju, a to znači 1,5 i 2,0-litrene benzinske i dizelske turbo motore.

Osim osnovne verzija sDrive18d s pogonom na prednjim kotačima, većina X2 modela koristit će xDrive s pogonom na sva četiri. U svakom slučaju, poručuju iz BMW-a, očekivati treba kombinaciju uživanja i praktičnosti na UKL2 platformi. U odnosu na prikazano u Parizu, X2 bi putem do proizvodnje trebao ‘izgubiti’ 21-inčne naplatke, vjerojatno i stilizirana prednja svjetla i retrovizore, dok bi sve ostalo viđeno trebalo bi i zaživjeti na proizvodnim trakama u Regensburgu.

net.hr/ZDanasZBOG NAPADA NA NOVINARA...

Bivši nogometaš NK Zadra Jakov Surać danas je zbog premlaćivanja novinara...

read more

Pupić o imenovanju...

Povodom imenovanja Branka Kutije za v.d. ravnatelja ŽUCa oglasio se...

read more

MARJANA BOTIĆ Zašto...

Povodom događaja na posljednjoj sjednici Županijske skupštine Zadarske...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2019 ZADARdanas.hr