fbpx

MARKO PUPIĆ BAKRAČ NK Zadar je dobio novog vanjskog suradnika Zdravka Livakovića

NK Zadar je dobio novog vanjskog suradnika koji tamo vedri i oblači, odlučuje o svemu. To je glavom i bradom Zdravko Livaković. Budući da je većinski dioničar NK Zadra Grad Zadar mene zanima u čije ime , po čijem odobrenju i u čije račun taj višestruki optuženik za teška kaznena djela pljačke i pronevjere komesari po NK Zadru? postavlja pitanje Marko Pupić Bakrač danas na Gradskom vijeću Grada Zadra.

Marko Pupić Bakrač dalje nastavlja; Todor Gečevski bio je košarkaš KK Zadar od 2005-2009 godine. Godine 2008. dugovanja KK Zadar prema Todoru su isplaćena sa dva stana od 59 m2 i dvije garaže u tada tek sagrađenim zgradama na Relji. Kako bi se zameo trag transakcije i vlasništva stanovi su prvo bili upisani na Todorovog oca Božidara da bi tek 2014 godine darovnim ugovorom bili prebačeni na Todora. Identičan modus operandi opisao je Josip Sapunar kada je davao iskaz istražiteljima o njegovoj ulozi u pomaganju oko financijskih malverzacija u tvrtci Gortan za što je nagrađen stanom koji je otkupio po umanjenoj vrijednosti u njihovim zgradama na Ljepotici. Prema njegovim tvrdnjama po nalogu Zdravka Livakovića stan nije smio glasiti na njegovo ime kako bi se zameli tragovi pa ga je on upisao na ime rođaka Nikše Trebotića. Kako kaže Sapunar u istim zgradama na isti način stan je stekao i bivši direktor HAC-a Stjepko Boban. Slična je situacija sa Lignumovim zgradama i Karamarkovim stanom u uvali Draženica. Previše podudarnosti da bi bila slučajnost. Očigledno je da se kroz stanogradnju pere novac bez ikakve koristi za društvo, jer su ti stanovi uglavnom prazni. Zašto sa opljačkanim novcem ne otvaraju proizvodna radna mjesta? Pitanje je za Božidara Kalmetu gradonačelnika i optuženika za organiziranje zločinačkog udruživanja.

Gradonačelnik Božidar Kalmeta odgovara;

Nemam saznanja o tome da je Zdravko Livaković u NK Zadru. To su ćakule i zlonamjerne insinuacije. O Todoru i načinu na koji je isplačen ništa ne znam

Marko Pupić Bakrać nastavlja; Bog pred čovjeka stavlja dobro i zlo, blagoslov i prokletstvo. Čovjek sam odabire svoj put. Deplasirano bi bilo pitati vas gradonačelniče koji ste put odabrali. Što ste odabrali vi koji ga podržavate. Još jednom dobro razmislite. Najmračnija mjesta u Paklu očekuju one koji su ostali neopredijeljeni u trenucima moralne krize. Koji ste vi put izabrali predsjedniče Živko Kolega ? Koji put ste vi izabrali gospodo iz MODES-a ?

Živko Kolega oduzima riječ i Marku Pupiću Bakraču te mu daje opomenu.

ZDdanas