round image on layout top

Masovno zapošljavanje u Poreznoj – traže se referenti, informatičari, objavljeno i kolike su plaće

5. prosinca 2016. by urednik divider image

Nakon što je u Saboru izglasana porezna reforma ministra Zdravka Marića, Porezna uprava raspisala je natječaj u kojem traži 98 novih zaposlenika koje će rasporediti na čak 91 radno mjesto.

Prijave se mogu podnijeti u roku od osam dana od dana objave natječaja (30. studenog). Kandidati koji ispune tražene kriterije bit će pozvani na testiranje koje se sastoji od pismene provjere i intervjua s članovima Komisije.

Radi se većinom o referentima koji će se baviti poslovima utvrđivanja poreza na dobit, dohodak i promet nekretninama, sudskim presudama, ovrhama i naplatom. Traže se i informatičari.

Podsjetimo i kako je bivša Vlada u kolovozu ove godine donijela odluku kojom je zabranila novo zapošljavanje službenika u javnim službama, osim u iznimnim situacijama – ako je u zadnjih godinu dana prestao ugovor o radu za dva zaposlenika (“1 za 2) ili kada nije moguće osigurati redovito obavljanje djelatnosti.

Porezna uprava očito je dobila i suglasnost Ministarstva financija i Ministarstva uprave, jer bez nje natječaj ne bi mogao biti objavljen.

Index.hr/ZDanasMARKO PUPIĆ-BAKRAČ:...

Županijski vijećnik AM, Marko Pupić Bakrač, oglasio se javnim zahtjevom za...

read more

Sutra počinje...

Sutra počinje bogat program obilježavanje jubilarne 25. obljetnice Akcije...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom odluke članstva HDZ-a da iz stranke izbaci nasilinka Alojza...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr