round image on layout top

Masovno zapošljavanje u Poreznoj – traže se referenti, informatičari, objavljeno i kolike su plaće

5. prosinca 2016. by urednik divider image

Nakon što je u Saboru izglasana porezna reforma ministra Zdravka Marića, Porezna uprava raspisala je natječaj u kojem traži 98 novih zaposlenika koje će rasporediti na čak 91 radno mjesto.

Prijave se mogu podnijeti u roku od osam dana od dana objave natječaja (30. studenog). Kandidati koji ispune tražene kriterije bit će pozvani na testiranje koje se sastoji od pismene provjere i intervjua s članovima Komisije.

Radi se većinom o referentima koji će se baviti poslovima utvrđivanja poreza na dobit, dohodak i promet nekretninama, sudskim presudama, ovrhama i naplatom. Traže se i informatičari.

Podsjetimo i kako je bivša Vlada u kolovozu ove godine donijela odluku kojom je zabranila novo zapošljavanje službenika u javnim službama, osim u iznimnim situacijama – ako je u zadnjih godinu dana prestao ugovor o radu za dva zaposlenika (“1 za 2) ili kada nije moguće osigurati redovito obavljanje djelatnosti.

Porezna uprava očito je dobila i suglasnost Ministarstva financija i Ministarstva uprave, jer bez nje natječaj ne bi mogao biti objavljen.

Index.hr/ZDanasVIR Fizički napao i...

Policijski službenici I policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko...

read more

Talijanski ansambl za...

U četvrtak 28. srpnja u crkvi Sv. Donata gostovat će ansambl za baroknu...

read more

LJETNO PRVENSTVO...

21./22.07.2017 u Sisku je održano Ljetno Prvenstvo Hrvatske za kadete u...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 Barrus d.o.o. Zadar