round image on layout top

Program zadarskog dočeka na otvorenom

29. prosinca 2016. by urednik divider image

Bit će zabave do jutra : na pet gradskih punktova praši osam bendova i pjevača, najavili su iz gradske Turističke zajednice. Na čak pet gradskih punktova i trgova na otvorenom te živom svirkom pet bendova uz nastup Tomislava Bralića& klape „Intrade“, Ivana Zaka te Bepa Matešića…

Na čak pet gradskih punktova i trgova na otvorenom te živom svirkom pet bendova uz nastup Tomislava Bralića& klape „Intrade“, potom velike estradne zvijezde Ivana Zaka te Bepa Matešića, Davida Ricova i grupe „Kanela“, Zadar će u dosad najvećem veselju i spektaklu Silvestrova dočekati Novu 2017. godinu!

Pored večernjeg programa, zadarska Turistička zajednica i Grad Zadar osigurali su svim Zadranima, zadarskim obiteljima i gostima grada cjelodnevni program koji počinje od jutarnjih sati 31. prosinca, pa zato krenimo redom: na dočeku Nove godine za djecu i njihove roditelje na Narodnom trgu od 11 sati organizirana je dječja radionica uz izradu hrskavih kroštula s čokoladom uz budno oko legendarnog hrvatskog masterchefa Branka Ognjenovića. Bit će tu i zadarski voditelj Igor Jelinić Toto, a odmah nakon čokoladne uživancije za djecu će točno u podne pjevati Ivan Zak. Podjela čokoladnih kroštula uz fotografiranje s Ognjenovićem i Zakom slijedi od 13 sati.

Večernji novogodišnji program na Narodnom trgu počinje glazbenom poslasticom u 22:30 kada će pred svoje Zadrane na pozornicu izaći Tomislav Bralić i klapa „Intrade“! Suvišno je trošiti riječi ili predstavljati najutjecajniju klapu u Hrvata posljednjih desetljeća, kao što nije potrebno posebno najavljivati feštu od 21:30 na Trgu Petra Zoranića gdje će pjevati, veseliti se i svirati vječni Bepo Matešić, David Ricov i grupa „Kanela“, a ljubiteljima energičnog i dobrog zvuka preporučujemo sastanak na istom mjestu u 23:30 kada svira zadarska grupa „Vista“.

U isto vrijeme na Narodnom trgu novogodišnji koncert ima Ivan Zak, jedan od najomiljenijih i najpopularnijih hrvatskih pjevača s dvije Zlatne i jednom Srebrnom pločom za prodane albume.

Ljubitelji rocka, funka, soula i drugih glazbenih stilova doći će na svoje na Forumu gdje će od 23 sata na dočeku Nove za mlađe i urbane generacije nastupiti sjajni bendovi iz Zadra i Šibenika: „„Synthetica“ i „Living Room“, a za ovaj je novogodišnji koncert uz zadarski TZ zaslužan i Hostel „Forum“.

Plato između zadarskog HNK i „La Bodega“ bara ugostit će u 23 sata poznati zadarsko-splitski jazz sastav i dobitnike „Porina“ – jedinstveni „Black Coffee“.

Prije svega, na samom početku programa dočeka Nove u Zadru ne propustite napraviti đir do Varoši gdje će na terasi caffe barova „Kult“ i „Dišpet“ od 21 sati svirati najcool tamburaški sastav kojega ste ikad mogli čuti – velikogorička „Harmonija“, a od dva sata ujutro prvog dana 2017. godine uživajte uz glazbeni program DJ Anđela.

Sve iscrpnije podatke o „Adventu u Zadru“ i dočeku Nove godine možete pronaći na web stranici www.advent.zadar.travel i FB straniciwww.facebook.com/AdventZadar

OKVIR:

NARODNI TRG

Dječja Nova godina:11:00 izrada čokoladnih kroštula s masterchefomBrankom Ognjenovićem. 12:00 koncert Ivana Zaka za djecu. 14:00 podjela kroštula s čokoladom sudionicima radionice i koncerta te druženje i fotografiranje s Brankom Ognjenovićem i Ivanom Zakom.

Doček Nove godine: 22:30 koncert Tomislav Bralić & klapa „Intrade“. 23:30 koncert Ivan Zak.

TRG PETRA ZORANIĆA

Doček Nove godine:21:30koncert Bepo Matešić, David Ricov i grupa „Kanela“. 23:30koncert grupa „Vista“.

FORUM

Doček Nove godine: 23:00koncert grupa „Synthetica“iz Zadra i„Living Room“ iz Šibenika.

KALELARGA / plato između HNK i La Bodega

Doček Nove godine: 23:00koncert jazz sastav „Black Coffee“.

TERASA CAFFE BAR KULT i DIŠPET

Doček Nove godine: 21:00 koncert tamburaškog sastava „Harmonija“. 02:00 DJ Anđelo.MARJANA BOTIĆ O...

Priopćenje Marjane Botić i Akcije mladih vezano uz luku Gaženica prenosimo u...

read more

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom odluke ministra Olega Butkovića o koncesiji nad lukom Gaženica,...

read more

Svi će oni zaraditi...

Isti ljudi koji su stvarali zakon su izabrali američki Alix Partners za...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr