round image on layout top

Što nas ovaj tjedan očekuje na Adventu?

26. prosinca 2016. by urednik divider image

Ponedjeljak, 26. i utorak, 27. prosinca

Od 16 sati do 19 sati održat će se kreativna božićna radionica za djecu – Čarobni božićni likovi. Djeca će uz pomoć animatora, božićnih patuljaka izrađivati zanimljive figure od šišaka. Od 17 do 17.30 sati održat će se Božićni koncertni nastup župnih i školskih zborova. Od 16 do 20 sati Facepainting kutak za djecu, od 17.30 do 18.30 Dječja predstava i Kolo sreće od 18.30 do 19 sati.

Posljednji utorak u Novoj godini održat će se četvrti po redu festival u kojem sudjeluju djeca iz Zadra, Zadarske županije i gosti iz drugih gradova Hrvatske. U sklopu Festivala djeca će izvoditi popularne božićne pjesme uz domaće i strane hitove. U posebnom dijelu programa” Put do zvijezda” gostovat će popularni “mali izvođači” od 17 sati uz Libretiće a od 18 sati na redu je dječji program “SVI ZAJEDNO U NOVU”.

U Katedrali sv.Stošije održat će se u 19 sati Tradicionalni božićni koncert.

Srijeda, 28. prosinca

Od 18 sati na Trgu Petra Zoranića zabavljat će vas Amenda Stošić i Mladen Lokin.

Četvrtak, 29. prosinca

U četvrtak Na Trgu Petra Zoranića zabava počinje uz dječji nastup plesne skupine Studio 1 od 18 sati. Studio 1 izvest će plesne točke u veselom ritmu božićnog programa. U repertoar su uključeni različiti plesni stilovi: bečki valcer, hip- hop, jive uz prigodne pjesme Santa close is coming to town, Justina Bibera i We wish you a Merry Christmas.

Od 20 sati Plesnjak se nastavlja uz koncert benda Pacific Bullets. Pacific Bullets je zadarski cover bend čiji se repertoar temelji na rockabilly i rock ‘n’ roll hitovima izvođača kao što su Elvis Presley, Gene Vincent, Johnny Cash, Eddie Cochran, Roy Orbison, RitchieValens, Creedence Clearwater Revival, The Beatles, Buddy Holly, Stray Cats, The Ventures, The Shadows… Mnogi će u tim pjesmama prepoznati velike hitove, evergreene country, blues, swing, pa i surf zvuka.

Petak, 30. prosinca

Zagrijavanje pred Doček Nove godine garantira vam DJ Domagoj uz svoje dobre plesne ritmove.

Od 21 sati zabava na Trgu Petra Zoranića nastavlja se uz odličnog Đanija Stipaničeva. Na repertoaru su pjesme s albuma Kartolina iz Dalmacije ali i poznate pjesme u Đanijevoj izvedbi: “Beautiful Maria Of My Soul”, “Con te pariro”, “Hair” “I Got Life”, “Neka cijeli ovaj svijet”, “Gubec-beg” (Ljubavna).MARJANA BOTIĆ Svi...

Vijećnica Akcije mladih Marjana Botić uputila je javni poziv gradonačelniku...

read more

HRVATSKA NA SVJETSKOM...

Hrvatska je po konkurentnosti u 2018. godini pala za dva mjesta u odnosu na...

read more

MARJANA BOTIĆ O...

Priopćenje Marjane Botić i Akcije mladih vezano uz luku Gaženica prenosimo u...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr