round image on layout top

Tradicionalno održavanje gospel koncerta u HNK Zadar

8. prosinca 2016. by urednik divider image

JOYFUL GOSPEL SINGERS – New Orleans – USA
Predbožićno razdoblje u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar začinit će već tradicionalno održavanje gospel koncerta u utorak, 13. prosinca s početkom u 20 sati.
Iz New Orleansa stižu JOYFUL GOSPEL SINGERS. Skupina je to od sedam pjevača i instrumentalista koji svojim interpretacijama gospel hitova kao što su Oh, Happy day, Joyful, joyful, This Litlle Light of Mine ili Amazing Grace, ostavljaju bez daha.
Temperamentni sastav koji je osvojio sve veće gospel i jazz pozornice svijeta, s uspjehom je nastupio i na čuvenom Monterey Jazz festivalu u Kaliforniji, a na New Orleans Jazz & Heritage festivalu su poput rezidentnog ansambla.
Članovi Joyful Gospel Singers – a su: Alfred Caston – gitara, vokal, Albert Mickel – vokal, Jan Randolph – vokal, Timothy Ashmore – klavijature, bas gitara, Ebony Fears – vokal, Chandra Grayson – vokal , Oliver Alcorn – bubnjevi.

Joyful Gospel Singers surađivali su sa zvijezdama kao što je Bryan Adams, Kirk Franklin, Thelma Houston te od 1995. godine do danas snimili nekoliko nosača zvuka koje su potom prodali u zavidnom broju primjeraka.
Na koncertima Joyful Gospel Singers – a zadivljuje strast, autentičnost, kvaliteta vokalne tehnike i izvedbe te čista ljubav prema glazbi.

Ulaznice su od danas u prodaji po cijeni od 60,00 kuna na blagajni HNK Zadar ( radnim danom: 11-13h, 18-20h, subotom:11-13h). Kupnjom ulaznice sudjelujete u božićnoj nagradnoj igri HNK Zadar.RAVNATELJ LUČKE UPRAVE...

Povodomo dodjeljivanja koncesije nad lukom Gaženica, oglasila se i Lučka...

read more

PREDSJEDNIK HVIDRA-e...

U svjetlu najnovijih događanja oko prihvaćanja jedine ponude zakoncesiju u...

read more

SABORSKI ZASTUPNIK MIRO...

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj održao je danas stanku u Hrvatskom saboru o...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr