round image on layout top

U ciklusu Bersa nastupit će ansambli Glazbene škole Blagoje Bersa Zadar

12. prosinca 2016. by urednik divider image

Koncertni ured Zadar u prosincu donosi četiri koncerta.
Na početku mjeseca započeo je ciklusu Mladi zadarski glazbenici – Più mosso i to nastupom dviju izvrsnih glazbenica koje su svojom vještinom svirke očarale publiku – violončelistice Paole Bralić i Helene Pilipović.
Do kraja mjeseca uslijedit će još dva koncerta u ciklusu Bersa – Mladi ansambli i Božićna priča, a pred sam Božić, nakon uspjelog uskršnjeg, slijedi i božićni koncert ansambla Antiphonus i Edina Karamazova.

Prvi koncert koji slijedi održat će se u utorak 13. prosinca. U ciklusu Bersa nastupit će ansambli Glazbene škole Blagoje Bersa Zadar.
Predstavit će se Ansambl violončela kojeg vodi nastavnica Lidija Ledinić, Zbor Bersići te klape Bersice i Fjok pod vodstvom Marjane Dušević, Djevojački zbor pod vodstvom nastavnice Nade Smoljan, Ansambl malih violinista pod vodstvom nastavnice Katarine Novak, Gudački orkestar pod vodstvom nastavnice Barbare Mračić te Puhački orkestar pod vodstvom nastavnika Dražena Habuša.
Koncert će se održati u Svečanoj dvorani Sveučilišta s početkom u 20 sati, a na programu će biti prigodne božićne skladbe.
Ulaz na koncert je slobodan.

Foto by: Željko KaravidaMARKO PUPIĆ-BAKRAČ Ne...

Iako prema zadnjem očitovanju iz centra, Supernova počinje s radom u...

read more

KONTRADIKCIJE OKO...

Trgovački centar je prilikom nedavnog potopa u Zadru potpuno poplavljen. U...

read more

CENTAR MOCIRE Kraj...

Nastavak radova na Centru za djecu s teškoćama na Mocirama trebao bi...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 Barrus d.o.o. Zadar