round image on layout top

U ciklusu Bersa nastupit će ansambli Glazbene škole Blagoje Bersa Zadar

12. prosinca 2016. by urednik divider image

Koncertni ured Zadar u prosincu donosi četiri koncerta.
Na početku mjeseca započeo je ciklusu Mladi zadarski glazbenici – Più mosso i to nastupom dviju izvrsnih glazbenica koje su svojom vještinom svirke očarale publiku – violončelistice Paole Bralić i Helene Pilipović.
Do kraja mjeseca uslijedit će još dva koncerta u ciklusu Bersa – Mladi ansambli i Božićna priča, a pred sam Božić, nakon uspjelog uskršnjeg, slijedi i božićni koncert ansambla Antiphonus i Edina Karamazova.

Prvi koncert koji slijedi održat će se u utorak 13. prosinca. U ciklusu Bersa nastupit će ansambli Glazbene škole Blagoje Bersa Zadar.
Predstavit će se Ansambl violončela kojeg vodi nastavnica Lidija Ledinić, Zbor Bersići te klape Bersice i Fjok pod vodstvom Marjane Dušević, Djevojački zbor pod vodstvom nastavnice Nade Smoljan, Ansambl malih violinista pod vodstvom nastavnice Katarine Novak, Gudački orkestar pod vodstvom nastavnice Barbare Mračić te Puhački orkestar pod vodstvom nastavnika Dražena Habuša.
Koncert će se održati u Svečanoj dvorani Sveučilišta s početkom u 20 sati, a na programu će biti prigodne božićne skladbe.
Ulaz na koncert je slobodan.

Foto by: Željko KaravidaPERFORMANS ENIA...

Kalelerga, dugačak stol prekriven velikom crveno-bijelo-plavom zastavom,...

read more

NA LIBURNSKOJ OBALI Iz...

Kod lanterne na Liburnskoj obali iz mora je jutros izvučeno beživotno tijelo...

read more

PAKOŠTANE Utopila se...

Jučer ujutro oko 7.30 sati zaprimljena je dojava da je na plažu bivšeg...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 Barrus d.o.o. Zadar