round image on layout top

U Kazalištu lutaka Zadar predstava “Snježna kraljica”

8. prosinca 2016. by urednik divider image

Već tradicionalno ovu nedjelju 11.12.2016.g. u Kazalištu lutaka Zadar za Vas i vaše najmlađe smo pripremili predstavu nakon koje slijedi podjela poklona od strane Djeda Božićnjaka .
U 11 h prikazujemo predstavu „Snježna kraljica“.
Bajka H.C. Andersena priča je o ljubavi, prijateljstvu i upornosti. Gerda i Kai najboji su prijatelji, vječno zajedno. Kai je bio najpažljivi dječak kojeg je svijet vidio, a Gerda, Gerda je bila jedna od najhrabrijih djevojčica koja je živjela u to vrijeme.
Gleajući snježne pahulje jedne večeri Kaju je upao oštri predmet u oko. Bio je to komadić čarobnjakov zrcala koji je promijenio njegov karakter.
A zatim je nestao. Otišao je sa Snježnom kraljicom koja mu je srce pretvorila u led i zarobila ga u svom ledenom dvorcu.
Gerda, njegova najbolja prijateljica kreće u neizvjesnu avanturu, ne bi li ga pronašla i vratila. Odlučna u svom naumu, napušta svoj dom, putuje niz čarobnu rijeku, upoznaje čarobnicu, gavrana koji govori, kralja i kraljicu, razbojnike i predivnog soba koji ju je odveo do dvorca Snježne kraljice. Pronašla je Kaja, snažno ga zagrlila, a njene suze otopile su njegovo ledeno srce. Njegujte i vi svoja prijateljstva jer su prijatelji oni koji nam u nevolji najčešće pomažu!

U režiji Milene Dundov
Igraju: Anđela Ćurković- Petković
Asja Rebac
Gabrijela Meštrović- Maštruko
Irena Bausović
Josip Mihatov
Juraj Aras

Poklone možete dostaviti u Kazalište za vrijeme rada blagajne : četvrtak i petak od 10:30- 12:30 ili sat vremena prije početka predstave. Prije predaje, molimo Vas da poklone vidljivo označite imenom i prezimenom djeteta. Cijena ulaznice iznosi 25,00 kn.RAVNATELJ LUČKE UPRAVE...

Povodomo dodjeljivanja koncesije nad lukom Gaženica, oglasila se i Lučka...

read more

PREDSJEDNIK HVIDRA-e...

U svjetlu najnovijih događanja oko prihvaćanja jedine ponude zakoncesiju u...

read more

SABORSKI ZASTUPNIK MIRO...

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj održao je danas stanku u Hrvatskom saboru o...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr