round image on layout top

U Kazalištu lutaka Zadar predstava “Snježna kraljica”

8. prosinca 2016. by urednik divider image

Već tradicionalno ovu nedjelju 11.12.2016.g. u Kazalištu lutaka Zadar za Vas i vaše najmlađe smo pripremili predstavu nakon koje slijedi podjela poklona od strane Djeda Božićnjaka .
U 11 h prikazujemo predstavu „Snježna kraljica“.
Bajka H.C. Andersena priča je o ljubavi, prijateljstvu i upornosti. Gerda i Kai najboji su prijatelji, vječno zajedno. Kai je bio najpažljivi dječak kojeg je svijet vidio, a Gerda, Gerda je bila jedna od najhrabrijih djevojčica koja je živjela u to vrijeme.
Gleajući snježne pahulje jedne večeri Kaju je upao oštri predmet u oko. Bio je to komadić čarobnjakov zrcala koji je promijenio njegov karakter.
A zatim je nestao. Otišao je sa Snježnom kraljicom koja mu je srce pretvorila u led i zarobila ga u svom ledenom dvorcu.
Gerda, njegova najbolja prijateljica kreće u neizvjesnu avanturu, ne bi li ga pronašla i vratila. Odlučna u svom naumu, napušta svoj dom, putuje niz čarobnu rijeku, upoznaje čarobnicu, gavrana koji govori, kralja i kraljicu, razbojnike i predivnog soba koji ju je odveo do dvorca Snježne kraljice. Pronašla je Kaja, snažno ga zagrlila, a njene suze otopile su njegovo ledeno srce. Njegujte i vi svoja prijateljstva jer su prijatelji oni koji nam u nevolji najčešće pomažu!

U režiji Milene Dundov
Igraju: Anđela Ćurković- Petković
Asja Rebac
Gabrijela Meštrović- Maštruko
Irena Bausović
Josip Mihatov
Juraj Aras

Poklone možete dostaviti u Kazalište za vrijeme rada blagajne : četvrtak i petak od 10:30- 12:30 ili sat vremena prije početka predstave. Prije predaje, molimo Vas da poklone vidljivo označite imenom i prezimenom djeteta. Cijena ulaznice iznosi 25,00 kn.MARKO PUPIĆ-BAKRAČ:...

Županijski vijećnik AM, Marko Pupić Bakrač, oglasio se javnim zahtjevom za...

read more

Sutra počinje...

Sutra počinje bogat program obilježavanje jubilarne 25. obljetnice Akcije...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom odluke članstva HDZ-a da iz stranke izbaci nasilinka Alojza...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr