round image on layout top

GLAZBENI SPEKTAKL Parni Valjak Unplugged večeras u Arsenalu

24. veljače 2017. by urednik divider image

Jedan od najvećih i najpopularnijih hrvatskih pop-rock sastava večeras nastupa u Arsenalu!

Iako toliko godina na sceni, bend ne pokazuje znakove umora, dapače. Nedavno je izašao novi singl, “Opet se smijem”, koji je već u prvom tjednu osvojio srca publike.

Prva postaja na tom putu bit će zadarski Arsenal, gdje je bend nastupao i prije dvije godine, odsviravši nezaboravan koncert, kakav imaju namjeru ponoviti i ovaj put.

Repertoar koji najbolje zvuči u akustičnoj postavi bit će nezaboravan doživljaj za sve posjetitelje. Program od preko dva sata pružit će publici priliku uživanja u kultnim baladama ovog legendarnog benda, izvedenim na akustičnim gitarama, perkusijama i gudačkim instrumentima, a sve uz vokal nezamjenjivog Akija Rahimovskog.

Od 1975. godine do danas Parni valjak objavio je preko 20 studijskih i live albuma, dobitnici su čak 15 Porina, a koncertno su jedan od najaktivnijih hrvatskih bendova.

Za ovu je koncertnu poslasticu bespotrebno je birati epitete. Svi koji su se jednom našli na koncertu Parnog Valjka, znaju kakav ih tretman očekuje, a ništa manje neće dobiti niti publika koja odluči doći u Arsenal.

Cijene karata iznose 100,00 kuna za PARTER, 160,00 kuna STANDARD (stolovi od sredine do zida-galerija) i 230,00 kuna PREMIUM (stolovi uz ogradu-galerija).

Karte za parter možete osim u Arsenalu kupiti online preko croatia-tickets, a vip karte isključivo u Arsenalu.Turska policija uhitila...

TURSKA policija je jučer u Ankari uhitila 61 sudionika skupa potpore dvoma...

read more

Američki Kongres uvodi...

BIJELA kuća je objavila da je predsjednik Donald Trump otvoren za potpisivanje...

read more

Dvije osobe poginule u...

DVA JORDANCA su poginula, dok je jedan Izraelac ranjen u pucnjavi u izraelskom...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 Barrus d.o.o. Zadar