round image on layout top

GLAZBENI SPEKTAKL Parni Valjak Unplugged večeras u Arsenalu

24. veljače 2017. by urednik divider image

Jedan od najvećih i najpopularnijih hrvatskih pop-rock sastava večeras nastupa u Arsenalu!

Iako toliko godina na sceni, bend ne pokazuje znakove umora, dapače. Nedavno je izašao novi singl, “Opet se smijem”, koji je već u prvom tjednu osvojio srca publike.

Prva postaja na tom putu bit će zadarski Arsenal, gdje je bend nastupao i prije dvije godine, odsviravši nezaboravan koncert, kakav imaju namjeru ponoviti i ovaj put.

Repertoar koji najbolje zvuči u akustičnoj postavi bit će nezaboravan doživljaj za sve posjetitelje. Program od preko dva sata pružit će publici priliku uživanja u kultnim baladama ovog legendarnog benda, izvedenim na akustičnim gitarama, perkusijama i gudačkim instrumentima, a sve uz vokal nezamjenjivog Akija Rahimovskog.

Od 1975. godine do danas Parni valjak objavio je preko 20 studijskih i live albuma, dobitnici su čak 15 Porina, a koncertno su jedan od najaktivnijih hrvatskih bendova.

Za ovu je koncertnu poslasticu bespotrebno je birati epitete. Svi koji su se jednom našli na koncertu Parnog Valjka, znaju kakav ih tretman očekuje, a ništa manje neće dobiti niti publika koja odluči doći u Arsenal.

Cijene karata iznose 100,00 kuna za PARTER, 160,00 kuna STANDARD (stolovi od sredine do zida-galerija) i 230,00 kuna PREMIUM (stolovi uz ogradu-galerija).

Karte za parter možete osim u Arsenalu kupiti online preko croatia-tickets, a vip karte isključivo u Arsenalu.GAŽENIČKI CABARET

Upravno vijeće Lučke uprave Zadar dalo je u koncesiju Gaženicu Turcima....

read more

Kiša jučer zaposlila...

U Zadru u posljednja 24 sata palo je oko 39 litara kiše po četvornom metru....

read more

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom odluke o odobrenju koncesije nad lukom Gaženica turskom ponuđaću,...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr