round image on layout top

Hrvatski dizajn Tomislava Bojanića za električni skuter!

16. veljače 2017. by urednik divider image

Tomislav Bojanić, grafički dizajner, Zadranin koji je poslom otišao u Irsku, ovim putem traži svoje sugrađane da jednim jednostavnim klikom na link :
https://www.boltmobility.com/shared-design?sid=dfS6ZkYgijtWASEG1pGsy9R8jsivCq&v=5
GLASAJU ZA NJEGOV INOVATIVNI DIZAJN ELEKTRIČNOG SKUTERA!

Nagrada je veoma bitna, jer ako naš Tomislav pobijedi, prvi električni skuter nosio bi HRVATSKI DIZAJN! Malo više o samoj nagradi i o samom skuteru nam je rekao i Tomislav:
„Saznao sam o natječaju putem Facebooka i prijavio se iz čiste znatiželje o cijelom start up projektu nizozemske tvrtke Bolt Mobility. Natjecaj je organiziran radi promocije start up projekta tvrtke i pobjednički dizajn će tvrtka koristiti kao jednu od inačica skutera. Bilo bi lijepo kad bi to bio baš moj. 
Inače sam auto moto fan i redovito pratim novosti iz auto/moto industrije, posebice o električnim i hybrid vozilima. Kad sam vidio da se radi o natječaju u kojem mogu osvojiti električni skuter, dao sam se u taj pothvat i zatražio pomoć prijatelja preko Facebooka i ostalih social media aplikacija.“
Tomislav je izabrao jarku narančastu boju iz razloga što se skuter treba isticati u prometu radi učestalih nesreća koje se događaju. Od ostalih dodataka tu su frižider ispod sjedala, grijano sjedalo, grijane ručke, 6 baterija za domet do 400 km, vjetrobran… Možemo sa sigurnošću reći da se naš sugrađanin stvarno dao u cijeli ovaj projekt.
Zanimljiva je i činjenica da je Tomislav već jednom osvojio motor i to Harley Davidson kad je imao 18 godina:
„Jedna zanimljiva stvar je da sam već na jednom natjecanju osvojio motor Harley Davidson, ali to je bilo kad sam imao 18 godina, pa me moji prijatelji već zafrkavaju i govore «Što ti opet motor triba, nije jedan bija dovoljan?  “ .

Nadamo se da će vas ovaj tekst potaknuti kako bismo svi zajedno pomogli Tomislavu, a i imenu Hrvatske i Zadra, da se još jednom istakne u svijetu i Europi sa svojim inovativnim idejama, a još inovativnijim pojedincima!

ZDanasMARJANA BOTIĆ O...

Priopćenje Marjane Botić i Akcije mladih vezano uz luku Gaženica prenosimo u...

read more

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom odluke ministra Olega Butkovića o koncesiji nad lukom Gaženica,...

read more

Svi će oni zaraditi...

Isti ljudi koji su stvarali zakon su izabrali američki Alix Partners za...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr