round image on layout top

Hrvatski dizajn Tomislava Bojanića za električni skuter!

16. veljače 2017. by urednik divider image

Tomislav Bojanić, grafički dizajner, Zadranin koji je poslom otišao u Irsku, ovim putem traži svoje sugrađane da jednim jednostavnim klikom na link :
https://www.boltmobility.com/shared-design?sid=dfS6ZkYgijtWASEG1pGsy9R8jsivCq&v=5
GLASAJU ZA NJEGOV INOVATIVNI DIZAJN ELEKTRIČNOG SKUTERA!

Nagrada je veoma bitna, jer ako naš Tomislav pobijedi, prvi električni skuter nosio bi HRVATSKI DIZAJN! Malo više o samoj nagradi i o samom skuteru nam je rekao i Tomislav:
„Saznao sam o natječaju putem Facebooka i prijavio se iz čiste znatiželje o cijelom start up projektu nizozemske tvrtke Bolt Mobility. Natjecaj je organiziran radi promocije start up projekta tvrtke i pobjednički dizajn će tvrtka koristiti kao jednu od inačica skutera. Bilo bi lijepo kad bi to bio baš moj. 
Inače sam auto moto fan i redovito pratim novosti iz auto/moto industrije, posebice o električnim i hybrid vozilima. Kad sam vidio da se radi o natječaju u kojem mogu osvojiti električni skuter, dao sam se u taj pothvat i zatražio pomoć prijatelja preko Facebooka i ostalih social media aplikacija.“
Tomislav je izabrao jarku narančastu boju iz razloga što se skuter treba isticati u prometu radi učestalih nesreća koje se događaju. Od ostalih dodataka tu su frižider ispod sjedala, grijano sjedalo, grijane ručke, 6 baterija za domet do 400 km, vjetrobran… Možemo sa sigurnošću reći da se naš sugrađanin stvarno dao u cijeli ovaj projekt.
Zanimljiva je i činjenica da je Tomislav već jednom osvojio motor i to Harley Davidson kad je imao 18 godina:
„Jedna zanimljiva stvar je da sam već na jednom natjecanju osvojio motor Harley Davidson, ali to je bilo kad sam imao 18 godina, pa me moji prijatelji već zafrkavaju i govore «Što ti opet motor triba, nije jedan bija dovoljan?  “ .

Nadamo se da će vas ovaj tekst potaknuti kako bismo svi zajedno pomogli Tomislavu, a i imenu Hrvatske i Zadra, da se još jednom istakne u svijetu i Europi sa svojim inovativnim idejama, a još inovativnijim pojedincima!

ZDanasRAVNATELJ LUČKE UPRAVE...

Povodomo dodjeljivanja koncesije nad lukom Gaženica, oglasila se i Lučka...

read more

PREDSJEDNIK HVIDRA-e...

U svjetlu najnovijih događanja oko prihvaćanja jedine ponude zakoncesiju u...

read more

SABORSKI ZASTUPNIK MIRO...

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj održao je danas stanku u Hrvatskom saboru o...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr