round image on layout top

MARKO PUPIĆ BAKRAČ Sinovčić malverzacijama želi biti zastupnik u skupštini HNS-a!

14. veljače 2017. by urednik divider image

Reno Sinovčić  sazvao je skupštinu za 17. veljače, a izbornu za 03. ožujka 2017. Mandat sadašnjem sazivu skupštine istječe 20. lipnja. Redovnom izbornom skupštinom tri mjeseca prije isteka mandata pokušava sebi osigurati reizbor za predsjednika i zastupnika u skupštini HNS-a, tvrdi gradski vijećnik Marko Pupić Bakrač. Priopćenje objavljujemo u cijelosti:


Saga oko pokušaja reizbora Rena Sinovčića za predsjednika Športske zajednice Zadarske županije je završena. Malverzacijama oko i na skupštini Športske zajednice Zadarske županije bavi se PU Zadarska a Ured državne uprave poništio je izbornu skupštinu Športske zajednice Zadarske održanu 14.11.2016 godine. Reno Sinovčić više nije, niti će ponovno biti predsjednik Športske zajednice Zadarske županije. Koje će biti konzekvence brojnih nepravilnosti, pritisaka i prijetnji znati će se nakon završetka istrage.

Međutim izgleda da tu priči nije kraj. Naime predsjednik Nogometnog saveza Zadarske županije Reno Sinovčić je sazvao skupštinu saveza za 17.02.2017 godine kao i izbornu skupštinu za 03.03.2017 godine (objavljeno na internetskim stranicama Nogometnog saveza Zadarske županije ). Mandat sadašnjem sazivu skupštine i tijelima istječe 20.06.2017 godine. Reno Sinovčić je sazvao redovnu izbornu skupštinu 3 mjeseca prije isteka mandata !? Izabrani na skupštini će moći preuzeti dužnosti tek nakon 20.06.2017 godine.

Dok se još nije slegla prašina oko izborne skupštine Športske zajednice Zadarske županije Sinovčić prikuplja potpise potpore te pokušava na brzaka ispod radara provući izbornu skupštinu Nogometnog saveza Zadarske županije , sebe ponovno instalirati za predsjednika i zastupnika u skupštini HNS-a. Pri tome se koristi istom metodologijom koju je primjenjivao u pokušaju zasjedanja na mjesto predsjednika Športske zajednice Zadarske županije što je završilo policijskom istragom i poništenjem skupštine.

Doista je nevjerojatno na što je sve Reno Sinovčić spreman i na koje načine provodi svoje naume. Općepoznate su činjenice da je NK Zadar opljačkan i uništen, da Sinovčić ima zabranu obavljanja funkcija u NK Zadar, da ima optužnicu u kojoj ga se tereti da NK Zadar oštetio za preko 50 milijuna kuna. Uz sve to Sinovčić nema bazu, ne predstavlja niti jedan nogometni klub. Ustvari on ne predstavlja nikoga osim sebe samoga i svojih interesa. I opetovano bez iti malo srama i kompleksa traži da bude reizabran za predsjednika Nogometnog saveza Zadarske županije i zastupnika u skupštini HNS-a!?

Potpise potpore za predsjednika Športske zajednice Zadarske županije Renu su prvi dali savezi i trgovačka društva pod kontrolom grada tj. Božidara Kalmete. To je bila jasna poruka ostalima.

Sinovčić se ne bi upuštao u ove nove egzibicije bez političke potpore HDZ-a i svog kompanjona Kalmete. Iako je grad većinski dioničar NK Zadra te je direktno oštećen makinacijama u klubu Kalmeta o tome šuti, šuti o izbornoj skupštini Športske zajednice Zadarske županije, šuti o izbornoj skupštini Nogometnog saveza Zadarske županije . Za javnost se šuti a iza zavjese se pomaže oko lobiranja i prikupljanja potpisa.

Nakon dosadašnjih događanja tko bi bez pritisaka i političke direktive dao potpis potpore i glasao za Rena Sinovčića kao predsjednika Nogometnog saveza Zadarske županije ? Naravno nitko normalan.

Koliko predstavnika nogometnih klubova u Nogometnom savezu Zadarske županije ima kičmu i drži do svog obraza a koliko je beskičmenjaka ? Uskoro ćemo saznati.

Vijećnik u gradskom vijeću Grada Zadra

Marko Pupić-BakračMARJANA BOTIĆ Svi...

Vijećnica Akcije mladih Marjana Botić uputila je javni poziv gradonačelniku...

read more

HRVATSKA NA SVJETSKOM...

Hrvatska je po konkurentnosti u 2018. godini pala za dva mjesta u odnosu na...

read more

MARJANA BOTIĆ O...

Priopćenje Marjane Botić i Akcije mladih vezano uz luku Gaženica prenosimo u...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr