fbpx

Mjuzikl “Mamma Mia” u Zadru 3. ožujka

Mjuzikl Mamma Mia dolazi u Zadar 3. ožujka, a održat će se u dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku. Od premijere u kazalištu Komedija, održane prije godinu i pol, ne jenjava zanimanje za ovaj vrhunski glazbeno-scenski spektakl temeljen na pjesmama grupe ABBA koji publiku diže na noge.

Od premijere u kazalištu Komedija, održane prije godinu i pol, ne jenjava zanimanje za ovaj vrhunski glazbeno-scenski spektakl temeljen na pjesmama grupe ABBA koji publiku diže na noge, a karta više traži se mjesecima unaprijed.

Režiju i koreografiju potpisuje Igor Barbarić, dirigira Dinko Appelt, a uloge tumače renomirani domaći glumci i izvođači među kojima su Renata Sabljak, Đani Stipaničev, Ervin Baučić, Mila Elegović, Danijela Pintarić i brojni drugi. Organizatori najavljuju vrhunski doživljaj i u Zadru gdje Mamma Mia počinje svoju veliku hrvatsku turneju.

U ime kazališta Komedija Miljenko Puljić:

To je iznimno zahtjevna produkcija, dva dana ranije se postavlja, stotinu je sudionika u cijeloj toj priči, to je franšiza s Broadway-a što znači da ono što gledate na Broadway na West End-u potpuno je ista predstava, ovdje čak u nekim segmentima i puno bolja, to smo dobili laskave kritike od osoba koje su išle gledati mjuzikl Mamma Mia u Ameriku kao i u London.

I ono što Mamma Mia zapravo radi od kad je izašla premijerno je to da širi jedan zarazan optimizam, to je mjuzikl uz koji osjećate sreću, pozitivu, veselje, radost života i sve se nekako riješi kroz pjesmu i ples – kazala je uz ostalo Morana Paškiević.

Kad čujete informaciju da na listi imate 20 tisuća ljudi koji čekaju karte to vam stvarno govori nešto, da ste ipak napravili svi skupa jedan dobar posao – kazala je također Morana. To se nije dogodilo u povijesti hrvatskoga glumišta nikad – dodaje Ervin Baučić.

HRT/ZDanas