fbpx

POLICIJA KAZNENO PRIJAVILA NINA ŠIMUNIĆA Bivši načelnik Bibinja slao vulgarne SMS-ove i prijetio Ivi Kindi grupnim silovanjem!

Zadarska policija podnijela je kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu protiv bivšeg načelnika Bibinja Nina Šimunića zbog prijetnji koje je uputio 40-godišnjoj Ivi Kindi, predsjednici zadarskog A-HSP-a.

Šimunić je prijetnje Kindi uputio putem SMS poruka nakon što je ona na svom Facebook profilu i nekim drugim portalima pisala postove o načinu na koji je Šimunić navodno prisvojio općinsko zemljište te kako zbog političkog utjecaja kao HDZ-ovac uživa političku zaštitu među lokalnom policijom. Šimunić je Kindi prijetio vulgarnim riječnikom i grupnim silovanjem, a sadržaj njegovigh poruka Kinda je objavila na društvenim mrežama.

Šimunićeve poruke ovako su glasile: “Nino je oprosti što te nisam karao, a trebao sam te jebati zato oprosti, drugi put kada budes oduzeta jebat će mo te u bulj duplo ps Nino” i “I nemoj vise da mi lizes supak jel jasno ako nije javi se”.

Nakon što je policija izuzela poruke i druge dokaze prijetnje koje je Kinda dobila od Šimunića policija je provela istragu i utvrdila osnovanost sumnje protiv bivšeg načelnika Bibinja, koji je u svojoj političku karijeru morao prekinuti nakon što je osuđen da je kao načelnik Bibinja zloupotrebio položaj i ovlasti.

Iva Kinda je inače postala poznata hrvatskoj javnosti nakon što je na svom društvernom profilu objavila fotografiju kako ispred spomenika Franje Tuđmana pozdravlja fašističkim pozdravom.

ZDdanas/Zadarski.hr