round image on layout top

POLICIJA KAZNENO PRIJAVILA NINA ŠIMUNIĆA Bivši načelnik Bibinja slao vulgarne SMS-ove i prijetio Ivi Kindi grupnim silovanjem!

16. veljače 2017. by urednik divider image

Zadarska policija podnijela je kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu protiv bivšeg načelnika Bibinja Nina Šimunića zbog prijetnji koje je uputio 40-godišnjoj Ivi Kindi, predsjednici zadarskog A-HSP-a.

Šimunić je prijetnje Kindi uputio putem SMS poruka nakon što je ona na svom Facebook profilu i nekim drugim portalima pisala postove o načinu na koji je Šimunić navodno prisvojio općinsko zemljište te kako zbog političkog utjecaja kao HDZ-ovac uživa političku zaštitu među lokalnom policijom. Šimunić je Kindi prijetio vulgarnim riječnikom i grupnim silovanjem, a sadržaj njegovigh poruka Kinda je objavila na društvenim mrežama.

Šimunićeve poruke ovako su glasile: “Nino je oprosti što te nisam karao, a trebao sam te jebati zato oprosti, drugi put kada budes oduzeta jebat će mo te u bulj duplo ps Nino” i “I nemoj vise da mi lizes supak jel jasno ako nije javi se”.

Nakon što je policija izuzela poruke i druge dokaze prijetnje koje je Kinda dobila od Šimunića policija je provela istragu i utvrdila osnovanost sumnje protiv bivšeg načelnika Bibinja, koji je u svojoj političku karijeru morao prekinuti nakon što je osuđen da je kao načelnik Bibinja zloupotrebio položaj i ovlasti.

Iva Kinda je inače postala poznata hrvatskoj javnosti nakon što je na svom društvernom profilu objavila fotografiju kako ispred spomenika Franje Tuđmana pozdravlja fašističkim pozdravom.

ZDdanas/Zadarski.hrMARJANA BOTIĆ Svi...

Vijećnica Akcije mladih Marjana Botić uputila je javni poziv gradonačelniku...

read more

HRVATSKA NA SVJETSKOM...

Hrvatska je po konkurentnosti u 2018. godini pala za dva mjesta u odnosu na...

read more

MARJANA BOTIĆ O...

Priopćenje Marjane Botić i Akcije mladih vezano uz luku Gaženica prenosimo u...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr