fbpx

Pupić Bakrač zatražio od Nekića ispriku te ime i prezime “osobe ogovorne za svinjariju” objavljenu na Facebooku

Nakon što smo objavili faksimil poziva (jer je isti vrlo brzo nestao, kao i cijela stranica) na Facebook događaj u organizaciji GO HDZ Grad Zadar, vrlo brzo se oglasio priopćenjem za javnost Gradski vijećnik Akcije mladih, Marko Pupić Bakrač. Priopćenje objavljujemo u cjelosti.


Poštovani gospodine Nekiću,

Jadno je to što se po partiskoj direktivi tjera ljude na Višnjik da prate utakmicu KK Zadar i KK Cibona. Zadnji put takvo što se događalo prije 30-ak godina kada su po partijskoj direktivi svi morali ispraćati Titovu štefetu mladosti, što je vama zasigurno poznato. Međutim to nije razlog mog obraćanja vama. Takve bijedne radnje od strane vas i vaše partije su očekivane.

Mene zanima ime i prezime osobe koja ne zna da se Hrvatska piše sa velikim H a našu djecu klasificira kao mrzitelje KK Zadar, Zadra i Hrvatske. Među tom djecom se večeras nalazi i moja kćer. Molim vas nemojte mi vrijeđati zdrav razum i inteligenciju smješnim izvrdavanjima o hakiranju stranice. Kao velika stranka prepuna novaca iz kojekakvih izvora znam da ste stranicu dobro osigurali od svih mogućih upada.

Prema tome molim ispriku te ime i prezime osobe odgovorne za ove svinjarije.

Marko Pupić Bakrač