round image on layout top

Dogus grupa tvrdi: Ne zadiremo u prava stanara, ne uvlačite nas u kampanju

16. ožujka 2017. by urednik divider image

Dogus Grupa je priopćenjem za javnost reagirala na izjave predstavnika političke stranke Akcija mladih te predstavnika stanara zgrade u Ulici Miroslava Krleže, koje su između ostalog, prenesene i na našem portalu. Priopćenje prenosimo u cijelosti.


Želimo istaknuti kako se Dogus grupa u svim dosadašnjim aktivnostima pokazala kao odgovoran gospodarstvenik i partner lokalne zajednice.

Svjesni smo kako je započela neslužbena kampanja za lokalne izbore te ovim putem apeliramo na političke stranke koje se natječu za glasove građana da poslovanje Dogus grupe ne koriste za međusobne obračune i dobivanje političkih bodova. Razumijemo žar predizborne utakmice, no javno izricanje zlonamjernih, neprovjerenih i netočnih informacija nanosi reputacijsku štetu Dogus grupi te nas, kao jednog od najvećih stranih ulagača u hrvatski turizam, iznimno žalosti.

U sedam godina, koliko posluje u Hrvatskoj, grupa je uložila više od 250 milijuna eura i zaposlila oko 350 hrvatskih građana. Javnost je dobro upoznata s našim projektima i ulaganjima u Hrvatsku, a činjenica da nastavljamo s našim novim projektom Maraska potvrđuje našu namjeru daljnjih ulaganja u Hrvatsku. Također, vjerujemo da svojim primjerom doprinosimo pozicioniranju Hrvatske kao poželjne destinacije za strana ulaganja u turizmu.

Hyatt Regency Zadar Maraska bit će prvi hotel pod Hyattovim brendom u Hrvatskoj i prvi hotel s pet zvjezdica u središtu Zadra. Uz otvaranje 170 novih radnih mjesta i pozitivan utjecaj na neizravno zapošljavanje, novi će hotel pridonijeti pozicioniranju grada Zadra kao destinacije luksuznog turizma te podizanju kvalitete turističke ponude Hrvatske.

Dogus grupa ne zadire u prava stanara

Vezano uz navode predstavnika stanara zgrade u Ulici Miroslava Krleže, još jednom ističemo kako Dogus grupa nema nikakvu namjeru zadirati u prava vlasništva ili stečena prava suvlasnika, već želi ostvariti projekt koji će gradu Zadru i njegovim građanima donijeti dugoročnu korist. Ponavljamo kako projekt hotela Hyatt Regency Zadar Maraska te pratećeg rezidencijalnog i komercijalnog dijela ne izlazi iz katastarskih čestica koje su u vlasništvu Dogus grupe.

Dogus grupa je, kao i do sada, otvorena za dijalog s predstavnicima lokalne zajednice i medijima.

Meri Matešić Sičić
voditeljica marketinga i komunikacija Dogus grupe za HrvatskuGAŽENIČKI CABARET

Upravno vijeće Lučke uprave Zadar dalo je u koncesiju Gaženicu Turcima....

read more

Kiša jučer zaposlila...

U Zadru u posljednja 24 sata palo je oko 39 litara kiše po četvornom metru....

read more

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom odluke o odobrenju koncesije nad lukom Gaženica turskom ponuđaću,...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr