fbpx

FESTIVAL VJENČANJA “Slatko jutro” otvorio 10. zadarski Festival vjenčanja

“Slatko jutro” otvara 10. zadarski Festival vjenčanja u 12 sati promocijom ponude izlagača slastičara, ove godine u humanitarne svrhe, a poslijepodne ćemo gledati modnu reviju novih kreacija vjenčanica, uz nagradne igre.

Subotnje jutro na Festivalu vjenčanja otvara se u 12 sati promocijom ponude izlagača slastičara, ove godine u humanitarne svrhe, rekla nam je voditeljica Arsenala Anamarija Portada:

“U subotu ujutro nakon otvorenja nam slijedi prezentacija prekrasnih kreacija zadarskih slastičara koji će na pozornici izložiti svoje najbolje radove. Sav prihod od prodaje slastica bit će namjenjen dječjem vrtiću Latica”.

Između degustacije slastica i razgledavanja ponude i usluga, evo kakav program je pripremljen za poslijepodnevne termine festivala:

“Što se tiče poslijepodnevnog programa, u subotu i u nedjelju nas očekuje onaj najljepši dio festivala, a to je svakako modna revija vjenčanica.”

Točke koje će nam uveličati modne revije su u izvedbi zadarskih umjetnika Xiomare Ratković i Circo Art, Zadarskog plesnog ansambla i zbora A.K.A Cresendo.”

I ove godine za mladence je pripremljena nagradna igra, posjetitelji Festivala imati će mogućnost sudjelovanja, evo o kakvoj se nagradnoj igri radi:

“Završni program Festivala vjenčanja obuhvatit će i izvlačenje festivalske nagradne igre, a glavna nagrada je bračno putovanje koje poklanja agencija Terra Travel.”

U organizaciji Udruženja obrtnika Zadar i partnerstvu sa Ilirijom d.d. i Arsenalom Festival vjenčanja je postao tradicionalna aktivnost Udruženja obrtnika Zadar koja okuplja mnoštvo malih obrtnika povezanih s organizacijom vjenčanja s područja cijele Zadarske županije, a i šire. Sudionici manifestacije su poduzetnici koji obavljaju različite djelatnosti vezane za organizaciju vjenčanja: saloni vjenčanica, sale za vjenčanja, slastičari, cvjećari, frizeri i kozmetičari, fotografi, zlatari i drugi.