round image on layout top

Gradski vijećnik Marko Pupić Bakrač odgovorio članovima UN Tonado

17. ožujka 2017. by urednik divider image

Povodom predaje dokumenta u Grad Zadar od strane UN Tornado Zadar oglasio se gradski vijećnik Marko Pupić Bakrač sa odgovorom koji prenosimo u cijelosti.


– Dokument smo predali u 30 primjeraka (za svakog gradskog vjećnika po 1 primjerak) te se nadamo da će se pitanja naći sutra na sjednici gradskog vijeća ispred svakog od vjećnika. Nadamo se da ćemo na naša pitanja dobiti odgovore, kako od vladajućih, tako i od oporbenih vjećnika – stoji u dopisu Tornada poslanom našem portalu, a mi u cijelosti objavljujemo sadržaj dokumenta koji su Tornadovci danas predali Gradskoj upravi:

Poštovani članovi UN Tornado,
na vaš dopis i pitanja odgovore mogu dati samo oni koji u ime vlasnika upravljaju klubom a to su gradonačelnik, njegova Uprava i njegov NO. I sami smo višekratno javno postavljali pitanja gradonačelniku, NO KK Zadar i Upravi kluba o financijskom poslovanju i stanju u KK Zadar. Na našu inicijativu sazvana je tematska sjednica Gradskog vijeća 20.04.2015 godine na kojoj se raspravljalo o tim temama. Na pitanja koja smo postavljali dobivali smo nepotpune i nezadovoljavajuće odgovore ili ih uopće nismo dobivali.
Na žalost vaša pitanja nismo u mogućnosti postaviti gradonačelniku u vijeću jer sukladno čl.40 Poslovnika Gradskog vijeća Grada Zadra vijećnik ima pravo postaviti dva pitanja i vremenski je ograničen na samo dvije minute po pitanju. Vaš dopis sadrži mnogo pitanja i vremenski se ne može ukomponirati u dvije minute. Kako nam predsjednik vijeća često uskraćuje prava na koje imamo pravo nimalo je vjerojatno da bi nam dozvolio da pročitamo ovaj vaš dopis sa postavljenim pitanjima.
Također mislim da nije dobro da bilo koji vijećnik u Gradskom vijeću u grada Zadra čita vaš dopis jer bi se time možebitno stvorila slika o povezanosti vaše navijačke udruge sa pojedinom političkom opcijom, pogotovo u ovo predizborno vrijeme.
Ovim putem apeliram na gradonačelnika, Upravu i NO kluba da odgovore na vaš dopis. Ukoliko ne odgovore ili daju nezadovoljavajuće odgovore predlažem da prikupite potpise vijećnika za ponovno sazivanje tematske sjednice o stanju u KK Zadar( potrebni su potpisi 1/3 vijećnika). Na tematskoj sjednici uz vijećnike, gradonačelnika i pročelnike, Upravu i NO kluba trebali bi prisustvovati i sudjelovati u raspravi predstavnici udruge navijača.
Naše potpise za to imate.

Vijećnik u Gradskom vijeću Grada Zadra
Marko Pupić-BakračMARJANA BOTIĆ...

Gradska vijećnica Akcije mladih, Marjana Botić poslala je priopćenje za...

read more

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ HDZ...

Priopćenjem za medije oglasio se Marko Pupić-Bakrač, županijski vijećnik...

read more

BURNA SJEDNICA Sabljar...

Predsjednica županijskog SDP-a, Renata Sabljar Dračevac, kao članica Odbora...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr