round image on layout top

JAKA BURA NA JADRANU Bura zatvorila Dalmatinu, slabjet će u drugome dijelu dana

11. ožujka 2017. by urednik divider image

Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvorene su A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za osobna vozila je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina-DC50 i DC27, dok ostale skupine vozila prometuju obilazno preko Gračaca i Knina te dalje preko Kistanja i Benkovca prema Zadru ili od Knina prema Splitu-DC1 i DC59, i obrnuto), DC54 Maslenica-Zaton Obrovački, i Paški most, izvijestio je u subotu Hrvatski autoklub.

Samo za osobna vozila otvorene su: A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Kikovica i Delnice,Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, DC27 Gračac-Zaton Obrovački, iDC1 Brza cesta Solin-Klis.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Jak vjetar povremeno i mjestimice puše i na dionici autoceste A1 između čvorova Otočac i Gospić te Bisko i Karamatići i na A10 između čvorova Čarapine i Ploče.

Kolona teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo na izlasku duga je oko 4 km

U prekidu su katamaranske linije: Novalja-Rab-Rijeka, Mali Lošinj-Rijeka, Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Korčula-Hvar-Split; trajektne linije: Prizna-Žigljen, Sumartin-Makarska i brodska linija: Mali Lošinj-Unije-Susak.

Trajektna linija Ubli- Vela luka- Split neće pristati u luci Hvar zbog nevremena.

U subotu 11. ožujka trajekt na liniji Spilt-Vis isplovit će iz Splita u 19:30 umjesto u 18:30 sati, zbog nogometne utakmice.

Na Jadranu umjerena i jaka bura

Na Jadranu pretežno sunčano, a u unutrašnjosti Hrvatske djelomice sunčano uz povremeno više oblaka, osobito u Slavoniji, gdje još u početku može pasti vrlo malo kiše, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoza (DHMZ) za Hrvatsku za subotu.

HINAMARJANA BOTIĆ Svi...

Vijećnica Akcije mladih Marjana Botić uputila je javni poziv gradonačelniku...

read more

HRVATSKA NA SVJETSKOM...

Hrvatska je po konkurentnosti u 2018. godini pala za dva mjesta u odnosu na...

read more

MARJANA BOTIĆ O...

Priopćenje Marjane Botić i Akcije mladih vezano uz luku Gaženica prenosimo u...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr