round image on layout top

JAKA BURA NA JADRANU Bura zatvorila Dalmatinu, slabjet će u drugome dijelu dana

11. ožujka 2017. by urednik divider image

Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvorene su A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za osobna vozila je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina-DC50 i DC27, dok ostale skupine vozila prometuju obilazno preko Gračaca i Knina te dalje preko Kistanja i Benkovca prema Zadru ili od Knina prema Splitu-DC1 i DC59, i obrnuto), DC54 Maslenica-Zaton Obrovački, i Paški most, izvijestio je u subotu Hrvatski autoklub.

Samo za osobna vozila otvorene su: A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Kikovica i Delnice,Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, DC27 Gračac-Zaton Obrovački, iDC1 Brza cesta Solin-Klis.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Jak vjetar povremeno i mjestimice puše i na dionici autoceste A1 između čvorova Otočac i Gospić te Bisko i Karamatići i na A10 između čvorova Čarapine i Ploče.

Kolona teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo na izlasku duga je oko 4 km

U prekidu su katamaranske linije: Novalja-Rab-Rijeka, Mali Lošinj-Rijeka, Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Korčula-Hvar-Split; trajektne linije: Prizna-Žigljen, Sumartin-Makarska i brodska linija: Mali Lošinj-Unije-Susak.

Trajektna linija Ubli- Vela luka- Split neće pristati u luci Hvar zbog nevremena.

U subotu 11. ožujka trajekt na liniji Spilt-Vis isplovit će iz Splita u 19:30 umjesto u 18:30 sati, zbog nogometne utakmice.

Na Jadranu umjerena i jaka bura

Na Jadranu pretežno sunčano, a u unutrašnjosti Hrvatske djelomice sunčano uz povremeno više oblaka, osobito u Slavoniji, gdje još u početku može pasti vrlo malo kiše, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoza (DHMZ) za Hrvatsku za subotu.

HINAGAŽENIČKI CABARET

Upravno vijeće Lučke uprave Zadar dalo je u koncesiju Gaženicu Turcima....

read more

Kiša jučer zaposlila...

U Zadru u posljednja 24 sata palo je oko 39 litara kiše po četvornom metru....

read more

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom odluke o odobrenju koncesije nad lukom Gaženica turskom ponuđaću,...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr