fbpx

MARKO PUPIĆ BAKRAČ KANDIDAT ZA ŽUPANA Glas za HDZ je glas za torbara, a SDP-ovci su kolaboracionisti

Dosadašnji zadarski gradski vijećnik Marko Pupić Bakrač bit će nezavisni kandidat Akcije mladih za župana! Tko će biti kandidati za njegove zamjenike još nije poznato jer Akcija mladih upravo pregovara oko sklapanja eventualne predizborne koalicije s Mostom i Živim zidom.

– Marko Pupić Bakrač je nezavisni kandidat na listi Akcije mladih i nezavisnih, gradski vijećnik koji je svoj politički opus gotovo u cijelosti posvetio razotkrivanju najtežeg kriminala i prozivanju okorjelih kriminalaca. Prvi je Zadranin koji je javno istupio protiv svih nečasnih radnji i istinski borac za malog čovjeka, predstavio je kandidata Akcije mladih Ante Rubeša.

Preorijentaciju s “gradske” na “županijsku” politiku objasnio je i Pupić Bakrač:

– Epicentar aktivnosti kriminogene političko-interesne grupacije prebacuje se na županiju, pa to mijenja i fokus mog djelovanja. Za razliku od Grada Zadra koji je u dugu od preko 80 milijuna kuna, Županija uredno posluje, štoviše ima na banci deponirana sredstva, ali se upravo ekipira postava za to raskućiti i orobiti županiju na čelu s potrčkalom ratnih profitera, rekao je Pupić Bakrač s očekivnom porukom biračima da odustanu od “političkog duopola”:

– Glas za HDZ je glas za torbara i njegovu kliku, glas za SDP kao najsramotniju županijsku organizaciju u državi je glas za kolaboracioniste koji su na federe dizali ruke HDZ-u u Županijskoj skupštini i iznjedrili novi “slučaj Peroš” u liku i djelu Dragana Ranja. Glas za Akciju mladih je glas za borbu do posljednje kapi krvi protiv njihovog kriminalA i kolaboracionizma, izjavio je Pupić Bakrač.

– Županijski proračun je bio uravnotežen i trošio se sukladno namjeni, a onda je zadarski HDZ to odlučio promijeniti i odgovornog za izvršenje proračuna zamijeniti osobom koja zna kako se novac odnosi u torbama. Počet će interesno izvlačenje javnog novca, ali Marko Pupić Bakrač baš ne voli privatne interese iznad javnih, izjavila je na predstavljanju kandidata Akcije mladih Marjana Botić, kandidatkinja za gradonačelnicu Zadra.

ZDdanas