round image on layout top

MARKO PUPIĆ BAKRAČ O KANDIDATIMA ZA GRADONAČELNIKA ZADRA Kako će se dr. Branko Dukić razračunati sa Kalmetinim nasljeđem?

7. ožujka 2017. by urednik divider image

Gradski vijećnik Marko Pupić Bakrač poslao je priopćenje u kojemu komentira odluku HDZ da kandidat za gradonačelnika Zadra bude Branko Dukić. Priopćenje penosimo u cijelosti.


Nakon što otac zadarskog interesnog umrežavanja Božidar Kalmeta nije potvrđen kao HDZ-ov kandidat za gradonačelnika njegova politička karijera je završena, odlazi u ropotarnicu povijesti.

Doktor Branko Dukić koji je verificiran kao gradonačelnićki kandidat treba priznati jest čovjek bez repova. Međutim u Gradskom vijeću Grada Zadra je slabo i nikako artikulirao svoje stavove. Ne znam kako će mu to onda ubuduće uspijevati u znatno težim okolnostima.

Njegov osnovni problem je kako će se razračunati sa Kalmetinim nasljeđem. Što će napraviti sa Željkom Šošom, Lenkom Ugrinićem, Renatom Peroš, Borisom Skroćom, Darkom Kasapom, sa stranačkim utezima ?

Kakav će biti njegov odnos prema Sinovčićima, Livakovićima, Lisicama, Grofovima i njima sličnima ?

SDP je istaknuo Sabinu Glasovac kao kandidatkinju za gradonačelnicu. Meni se ponekad čini da Sabina Glasovac nije došla iz Našica nego da je u Zadar pala s Marsa.

Ne osjeća bilo ovoga grada, niti ju je briga za probleme lokalne zajednice niti se o njima očituje. Fokus njezinog djelovanja i istupa je isključivo marketinške prirode, jedina svrha autopromocija. U svom oportunizmu i dodvoravanju centrima moći pod krinkom borbe za prava manjina nedavno je ustala u obranu etnobiznismena Milorada Pupovca, njegovog etnobiznisa i njegovog glasila Novosti.

Najveći problem Hrvata i Srba je iste prirode. Loše biraju one koji ih zastupaju. Misija Sabine Glasovac u politici isključivo jest zadovoljavanje vlastitih prenaglašenih ambicija. Identično kao i njezine prethodnice. U zadanim okolnostima naša pozicija ostaje ista. Bespoštedna borba na oba fronta.

Vijećnik u Gradskom vijeću Grada Zadra
Marko Pupić-BakračMARJANA BOTIĆ O...

Priopćenje Marjane Botić i Akcije mladih vezano uz luku Gaženica prenosimo u...

read more

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom odluke ministra Olega Butkovića o koncesiji nad lukom Gaženica,...

read more

Svi će oni zaraditi...

Isti ljudi koji su stvarali zakon su izabrali američki Alix Partners za...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr