fbpx

MARKO PUPIĆ BAKRAĆ Zadarski sport ne smije biti taoc Rena Sinovčića!

Gradski vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač zamolio je medije da objave njegovu zahvalu članovima skupštine Nogometnog saveza Zadarske županije, nogometnim klubovima koji u petak nisu došli na izbornu skupštinu koju je sazvao aktulani predsjednik županijskog saveza, Reno Sinovčić. Njegov dopis prenosimo u cijelosti.


Poštovani,

izražavam podršku i najdublju zahvalnost predstavnicima nogometnih klubova i njihovim klubovima koji su bojkotirali izbornu skupštinu Nogometnog saveza Zadarske županije te na taj način onemogućili izbor Rena Sinovčića za predsjednika.

Svojim postupkom pokazali ste da ste dostojni obnašanja funkcija i rada u nogometu. Dokazali ste da osim sportskih referenci imate i moralne kvalitete za sportsko obučavanje i odgoj naše mladeži .

Iako će se pritisci i prijetnje pojačavati kako se bliži nastavak izborne skupštine 10.03.2017 godine vjerujem da će te ostati postojani u svojoj odluci bojkota skupštine. One koji su prisustvovali izbornoj skupštini Nogometnog saveza Zadarske županije 03. 03. 2017. godine najiskrenije molim da još jednom razmotre svoju odluku, razmisle koje devastirajuće učinke na nogomet i sport u cjelini može imati inzistiranje na Renu Sinovčiću kao predsjedniku Nogometnog saveza Zadarske Županije.

Nogomet i sport Zadarske županije ne mogu i ne smiju biti taoci Rena Sinovčića.

 Vijećnik u Gradskom vijeću Grada Zadra
Marko Pupić-Bakrač