round image on layout top

MARKO PUPIĆ BAKRAĆ Zadarski sport ne smije biti taoc Rena Sinovčića!

6. ožujka 2017. by urednik divider image

Gradski vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač zamolio je medije da objave njegovu zahvalu članovima skupštine Nogometnog saveza Zadarske županije, nogometnim klubovima koji u petak nisu došli na izbornu skupštinu koju je sazvao aktulani predsjednik županijskog saveza, Reno Sinovčić. Njegov dopis prenosimo u cijelosti.


Poštovani,

izražavam podršku i najdublju zahvalnost predstavnicima nogometnih klubova i njihovim klubovima koji su bojkotirali izbornu skupštinu Nogometnog saveza Zadarske županije te na taj način onemogućili izbor Rena Sinovčića za predsjednika.

Svojim postupkom pokazali ste da ste dostojni obnašanja funkcija i rada u nogometu. Dokazali ste da osim sportskih referenci imate i moralne kvalitete za sportsko obučavanje i odgoj naše mladeži .

Iako će se pritisci i prijetnje pojačavati kako se bliži nastavak izborne skupštine 10.03.2017 godine vjerujem da će te ostati postojani u svojoj odluci bojkota skupštine. One koji su prisustvovali izbornoj skupštini Nogometnog saveza Zadarske županije 03. 03. 2017. godine najiskrenije molim da još jednom razmotre svoju odluku, razmisle koje devastirajuće učinke na nogomet i sport u cjelini može imati inzistiranje na Renu Sinovčiću kao predsjedniku Nogometnog saveza Zadarske Županije.

Nogomet i sport Zadarske županije ne mogu i ne smiju biti taoci Rena Sinovčića.

 Vijećnik u Gradskom vijeću Grada Zadra
Marko Pupić-BakračMARJANA BOTIĆ Svi...

Vijećnica Akcije mladih Marjana Botić uputila je javni poziv gradonačelniku...

read more

HRVATSKA NA SVJETSKOM...

Hrvatska je po konkurentnosti u 2018. godini pala za dva mjesta u odnosu na...

read more

MARJANA BOTIĆ O...

Priopćenje Marjane Botić i Akcije mladih vezano uz luku Gaženica prenosimo u...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr